![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я сподіваюся, хтось може допомогти мені тут. Я використанні Compaq Presario M2013AP. Нещодавно на екрані розроблена вертикальна смуга рівно 2,5 см завширшки зверху до низу, де кольору зникла. Я подумав, що це був випадок з мертвих пікселів і скачали програму під назвою UDPixel допомогти Prod пікселів повернути до життя, але не працювали. Чи буде в значній мірі вдячні за будь-яку надану допомогу. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Це сталося у мій старий ноутбук з смугою, чорна, я пішов на робочому столі> Властивості> Налаштування> і чомусь на дисплеї вище дозвіл екрана було подвійним екраном? на ноутбуці? LOL таким Anyways я змінив його назад, і чорні смуги пішли спробувати, це те, що сталося, тому що я підключити монітор з моїм ноутбуком я думаю. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Kanoakavirus але мої налаштування не змінювалися з того дня, я купив ноутбук яких було 3 роки тому. І я ніколи не використовувала зовнішній монітор. |
|
| |||
| |||
| Зробити знімок екрану і вставити його у фарбі, якщо ви можете бачити групу на скріншоти потім ID покласти гроші на свої налаштування у властивостях екрану, якщо ви не можете бачити групу, то вона може бути щось більш серйозне. Якщо б ви змогли сфотографувати і завантажити його тут? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP DV9500US ноутбук екрану проблеми | jonia | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 19 червня 2009 15:33 |
| Екран ноутбука стала менше | Хасиб | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 4 лютого 2009 22:10 |
| Smashed ноутбук екрану | Keys767 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 13 січня 2008 12:28 |
| HI Оцінка ноутбук екрану проблеми | helpmeoutpeeps | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 2 січня 2008 14:23 |
| Ноутбук допомогою екрану .... | Кістки | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 травня 2007 23:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |