![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Отидох на основния Toshiba Satellite Pro и съм много щастлив. Имам нужда от лаптоп, който е евтин и roust и го прави много добре. Какви марки ти харесва? Единственият, аз ще ви предупреди срещу "е търговска марка появата Великобритания - мина през топъл и дискът беше изцяло неработещ в рамките на няколко месеца. |
|
| |||
| |||
| Моите фаворити са Sony VIOS, някои хора казват, че не са добри машини, но мисля, че те са също толкова добри, колкото да Alienware като един компютър. но ако аз трябваше да отида с изпитани, най-голямо доверие име определено ще бъде HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро купи Toshiba след изслушване на продавач в Costco се каже, че те вероятно са били най-добрите ... И осъзнавайки, че не извършва Costco Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Зависи какво йо uare търсите в един лаптоп. Ако искате чисто лаптоп за игри, отиде за Alienware или вуду madels. Ако просто искате нещо по време на почивка или на работа, аз лично мисля, че Vaio са най-добрите преносими компютри, както и компютъра там. Това е повече въпрос на личен избор действително, но бих Ви препоръчваме да стоят настрана от Dell. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че Dell лаптопи са като цяло много хубаво. Dell предлага голям цени и системите се представят много добре. Ако ще само за игри, после Alienware е определено в началото на страницата избор. Но те са много скъпи. Аз от друга страна, отиде с MacBook. Там са по-малко игри да играя на него, но работата е несравнимо. |
|
| |||
| |||
| Dell и Acer за евтини модели, Великобритания. Опитайте ebuyer.com за големи сделки. Гари |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Spoofing ми ПР за един от моите Избор | Hybr! Г | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24 Март 2009 03:58 |
| Дънната избор | katana | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 14 Дек 2008 03:49 |
| Майката на всички лаптопи, лаптоп, че Бог ще шляпвам вашия работен плот | cheesepuff | Лаптопи, Mobiles & текст | 16 | 25 ноември 2008 15:58 |
| Дънната избор | darkfire1370 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 19:56 |
| Помощ за избор | Cowz | Общи Хардуер Чат | 1 | 1-во Jan 2008 18:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |