по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Лаптопи - избор на най-добрия лаптоп!

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри септември 2006, 18:03
Член Група

Default Лаптопи - избор на най-добрия лаптоп!

Отидох на основния Toshiba Satellite Pro и съм много щастлив. Имам нужда от лаптоп, който е евтин и roust и го прави много добре.

Какви марки ти харесва?

Единственият, аз ще ви предупреди срещу "е търговска марка появата Великобритания - мина през топъл и дискът беше изцяло неработещ в рамките на няколко месеца.
Old 25-ти септември, 2006, 11:23
Член Група

Моите фаворити са Sony VIOS, някои хора казват, че не са добри машини, но мисля, че те са също толкова добри, колкото да Alienware като един компютър. но ако аз трябваше да отида с изпитани, най-голямо доверие име определено ще бъде HP Compaq.
Old 28-ми септември 2006, 17:29
Член Група

Аз наскоро купи Toshiba след изслушване на продавач в Costco се каже, че те вероятно са били най-добрите ... И осъзнавайки, че не извършва Costco Toshiba.
Old 1-ви октомври, 2006, 14:10
Член Група

Зависи какво йо uare търсите в един лаптоп. Ако искате чисто лаптоп за игри, отиде за Alienware или вуду madels. Ако просто искате нещо по време на почивка или на работа, аз лично мисля, че Vaio са най-добрите преносими компютри, както и компютъра там. Това е повече въпрос на личен избор действително, но бих Ви препоръчваме да стоят настрана от Dell.
Old 12-ти Октомври, 2006, 16:15
Член Група

Мисля, че Dell лаптопи са като цяло много хубаво. Dell предлага голям цени и системите се представят много добре. Ако ще само за игри, после Alienware е определено в началото на страницата избор. Но те са много скъпи.

Аз от друга страна, отиде с MacBook. Там са по-малко игри да играя на него, но работата е несравнимо.
Old 13-ти Октомври, 2006, 03:18
Член Група

Dell и Acer за евтини модели, Великобритания.

Опитайте ebuyer.com за големи сделки.

Гари
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Spoofing ми ПР за един от моите Избор Hybr! Г В мрежа, модеми & VoIP 4 24 Март 2009 03:58
Дънната избор katana Процесори, дънни платки & RAM 3 14 Дек 2008 03:49
Майката на всички лаптопи, лаптоп, че Бог ще шляпвам вашия работен плот cheesepuff Лаптопи, Mobiles & текст 16 25 ноември 2008 15:58
Дънната избор darkfire1370 Процесори, дънни платки & RAM 1 5-и парламентарен Jan 2008 19:56
Помощ за избор Cowz Общи Хардуер Чат 1 1-во Jan 2008 18:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc