menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Notebooky - Výběr nejlepších notebooků!

Reply

Thread Nástroje
Old 22.září 2006, 18:03
Člen Skupina

Šel jsem za základní pro satelitní Toshiba a já jsem docela šťastná. Potřebuji notebook, který je levný a vyburcovat a to je na tom velmi dobře.

Jaké značky máte rádi?

Pouze jeden bych vás varovat je před příchodem značky UK - moje přes prudký a disk byl totálně poškozen během několika měsíců.
Old 25.září 2006, 11:23
Člen Skupina

Moji favorité jsou Sony VIOs, někteří lidé tvrdí, že jsou dobré stroje, ale myslím, že jsou stejně dobré, jak dostat Alienware jako PC. ale pokud bych měl jít s testován, nejdůvěryhodnějším jménem by to určitě HP Compaq.
Old 28.září 2006, 17:29
Člen Skupina

Nedávno jsem koupil Toshiba po vyslechnutí prodejce v Costco říci, že byli asi nejlepší ... A uvědomuji si, že Costco nenese Toshiba.
Old 1 října 2006, 14:10
Člen Skupina

Záleží na tom, co yo uare hledáte v notebooku. Pokud chcete čistě herní notebook, jděte na Alienware nebo VooDoo Mädels. Pokud si jen chcete něco pro volný čas a práci, já osobně si myslím, Vaio mají nejlepší notebooky, stejně jako počítač tam venku. Je to více osobní volby ve skutečnosti, ale já bych doporučit, aby si pobyt od společnosti Dell.
Old 12 října 2006, 16:15
Člen Skupina

Myslím, že notebooky Dell jsou celkově velmi pěkné. Společnost Dell nabízí skvělé ceny a systémů v velmi dobře. Pokud se chystáte jen pro hraní her, pak Alienware je určitě nejlepší volba. Ale oni jsou velmi drahé.

I na druhé straně, šel s MacBook. Tam jsou menší hry hrát na to, ale výkon je bezkonkurenční.
Old 13 října 2006, 03:18
Člen Skupina

Dell nebo Acer u levných modelů uk.

Zkuste ebuyer.com skvělé nabídky.

Gary
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.