![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Šel jsem za základní pro satelitní Toshiba a já jsem docela šťastná. Potřebuji notebook, který je levný a vyburcovat a to je na tom velmi dobře. Jaké značky máte rádi? Pouze jeden bych vás varovat je před příchodem značky UK - moje přes prudký a disk byl totálně poškozen během několika měsíců. |
|
| |||
| |||
| Moji favorité jsou Sony VIOs, někteří lidé tvrdí, že jsou dobré stroje, ale myslím, že jsou stejně dobré, jak dostat Alienware jako PC. ale pokud bych měl jít s testován, nejdůvěryhodnějším jménem by to určitě HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil Toshiba po vyslechnutí prodejce v Costco říci, že byli asi nejlepší ... A uvědomuji si, že Costco nenese Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Záleží na tom, co yo uare hledáte v notebooku. Pokud chcete čistě herní notebook, jděte na Alienware nebo VooDoo Mädels. Pokud si jen chcete něco pro volný čas a práci, já osobně si myslím, Vaio mají nejlepší notebooky, stejně jako počítač tam venku. Je to více osobní volby ve skutečnosti, ale já bych doporučit, aby si pobyt od společnosti Dell. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že notebooky Dell jsou celkově velmi pěkné. Společnost Dell nabízí skvělé ceny a systémů v velmi dobře. Pokud se chystáte jen pro hraní her, pak Alienware je určitě nejlepší volba. Ale oni jsou velmi drahé. I na druhé straně, šel s MacBook. Tam jsou menší hry hrát na to, ale výkon je bezkonkurenční. |
|
| |||
| |||
| Dell nebo Acer u levných modelů uk. Zkuste ebuyer.com skvělé nabídky. Gary |