![]() |
|
| |||
| |||
| Πήγα για μια βασική Toshiba Satellite Pro και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω ένα laptop που είναι φθηνή και roust και κάνει πολύ καλά. Τι μάρκες σ 'αρέσει; Το ένα μόνο θέλω να σας προειδοποιήσω κατά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μάρκας έλευση - ναρκών κατά θερμαίνεται και ο δίσκος ήταν εντελώς κατεστραμμένα μέσα σε μερικούς μήνες. |
|
| |||
| |||
| Τα αγαπημένα μου είναι το Sony ΒΙΟΣ, μερικοί άνθρωποι λένε ότι δεν είναι καλές μηχανές, αλλά νομίζω πως θα είναι εξίσου καλή με απόκτηση ενός Alienware ως ένα PC. αλλά αν έπρεπε να πάω με το δοκιμασμένο, πιο αξιόπιστο όνομα αυτό θα είναι σίγουρα το HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα αγόρασα ένα Toshiba αφού άκουσε έναν πωλητή στην Costco πω ότι ήταν ίσως η καλύτερη ... Και συνειδητοποιούν ότι η Costco δεν φέρει Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται τι yo uare αναζητούν σε ένα φορητό υπολογιστή. Αν θέλετε μια καθαρή gaming laptop, πηγαίνετε για την Alienware ή Voodoo madels. Αν απλά θέλετε κάτι για αναψυχή ή εργασία, εγώ προσωπικά το θεωρώ Vaio έχουν τα καλύτερα laptops, καθώς και υπολογιστή εκεί έξω. Είναι περισσότερο μια πραγματικά προσωπική επιλογή, αλλά θα ήθελα συνιστούμε να μείνετε μακριά από την Dell. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι οι φορητοί υπολογιστές της Dell είναι συνολικά πολύ ωραία. Η Dell προσφέρει μεγάλες τιμές και τα συστήματα που αποδίδουν πολύ καλά. Αν πρόκειται μόνο για gaming, τότε Alienware είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Αλλά είναι πολύ ακριβό. Ι από την άλλη πλευρά, πήγε με ένα MacBook. Υπάρχουν λιγότερο παιχνίδια σε αυτό, αλλά η απόδοση είναι αξεπέραστα. |
|
| |||
| |||
| Dell ή Acer για φθηνή uk μοντέλα. Δοκιμάστε ebuyer.com για μεγάλες συμφωνίες. Gary |