![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA je otišao za osnovno Toshiba satellite pro, a ja sam prilično sretna. Trebam laptop koji je jeftin i roust i to radi jako dobro. Što želite učiniti marki? U samo jednom bih vas upozoriti je protiv UK brand Advent - moje iznad grijanih i disk je bio potpuno oštećen za nekoliko mjeseci. |
|
| |||
| |||
| Moj izbor su Sony VIOs, neki ljudi kažu da nisu dobri strojevi, ali mislim da su jednako dobre kao i uzimajući kao jedan Alienware računala. ali ako sam morao ići s testirani, većina vjeruje da će to ime biti definitivno HP Compaqa. |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam kupio Toshiba nakon rasprave jedan prodavač u Costco kažu da su vjerojatno najbolje ... I realiziranja Costco da ne nose Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Ovisi što tražite Yo uare u laptop. Ako želite čista gaming laptop, idi za Alienware ili vudu madels. Ukoliko pravedan ištanje nešto za slobodno vrijeme ili posao, ja osobno mislim Vaio imaju najbolji laptop računala, kao i vani. To je više od osobnog izbora, zapravo, ali Preporučio bih Vam da ostanu daleko od Dell. |
|
| |||
| |||
| Mislim da su ukupni Dell prijenosnicima zaista lijepo. Dell nudi povoljne cijene i sustavi rade jako dobro. Ako ćete samo za igranje, onda Alienware je definitivno vrh izbor. Ali oni su vrlo skupi. Ja s druge strane, pođe s Macbook. Postoje manje igrati igre na njemu, ali izvedba je neusporediv. |
|
| |||
| |||
| Dell i Acer za jeftini uk modela. Pokušajte ebuyer.com za velike ponude. Gary |