kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Laptopok - megválasztása a legjobb laptop!

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 22, 2006, 18:03
Csoport tagja

Default Laptopok - megválasztása a legjobb laptop!

Elmentem egy alap Toshiba Satellite Pro és én nagyon boldog vagyok. Szükségem van egy laptop, ami olcsó és roust, és ez nagyon jól.

Mi márkákat szeretsz?

Az egyetlen, szeretném figyelmeztetni ön ellen a brit márka megjelenésével - mint az enyém fűtött és a lemez teljesen elrontott néhány hónapon belül.
Old Szeptember 25, 2006, 11:23
Csoport tagja

Barátaim a Sony Vios, néhányan azt mondják, hogy nem jó gépek, de azt hiszem, hogy éppen olyan jó, mint a szerzés egy Alienware, mint egy PC. de ha kellett mennem a tesztelt, legmegbízhatóbb neve lenne határozottan HP Compaq.
Old Szeptember 28, 2006, 17:29
Csoport tagja

Nemrég vettem egy Toshiba meghallgatását követően az eladó a Costco azt mondják, hogy ők voltak talán a legjobb ... Costco, és felismerte, hogy nem folytat Toshiba.
Old Október 1, 2006, 14:10
Csoport tagja

Attól függ, milyen yo uare keresek egy laptop. Ha szeretnél egy tiszta játék laptop, megy az Alienware és Voodoo madels. Ha ön csak akar valamit a szabadidős vagy munka, én személy szerint is a legjobb Vaio laptop számítógépet, valamint a kint. Sokkal inkább egy személyes választás valójában, de én azt javaslom, hogy tartsd távol magad a Dell.
Old Október 12, 2006, 16:15
Csoport tagja

Azt hiszem, Dell laptopok összességében nagyon kedves. Dell szenzációs árak és a rendszerek nagyon jól teljesítő. Ha megy csak játék, akkor minden bizonnyal az Alienware az első választás. De ezek nagyon drágák.

Én a másik viszont elment egy Macbook. Vannak kisebb játékokat játszani rajta, de a teljesítmény páratlan.
Old Október 13, 2006, 03:18
Csoport tagja

A Dell és az Acer olcsó uk modellek.

Próbálja ki ebuyer.com a legjobb ajánlatokat.

Gary
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját IP spoofing az egyik az én választásom Hybr! D Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 24. március 2009 03:58
Alaplap választás Katana Processzorok, alaplapok és RAM 3 14. december 2008 03:49
Az anya az összes laptop, laptop, hogy az Isten is Spank asztalon cheesepuff Laptopok, PDA-k & Mobiles 16 25. november 2008 15:58
Alaplap választás darkfire1370 Processzorok, alaplapok és RAM 1 5. január 2008 19:56
Segítség a választás Cowz Általános fémáru Chat 1 1. január 2008 18:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.