פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מחשבים נישאים - הבחירה הטובה ביותר של מחשב נייד!

Reply

שרשרת כלים
Old 22 ספטמבר 2006, 18:03
חבר קבוצת

Default מחשבים נישאים - הבחירה הטובה ביותר של מחשב נייד!

הלכתי פרו Toshiba Satellite בסיסית ואני די מרוצה. אני זקוק למחשב נייד זה זול roust וזה עושה טוב מאוד.

אילו סוגים אתה אוהב?

היחיד הייתי מזהיר אותך הוא נגד הופעתו המותג בבריטניה - מכרה מעל מחוממת הדיסק היה פגום לחלוטין בתוך חודשים ספורים.
Old 25 ספטמבר 2006, 11:23
חבר קבוצת

המועדפים שלי הם VIOs סוני, כמה אנשים אומרים שהם לא מכונות טוב אבל אני חושב שהם פשוט טוב כמו מקבל Alienware כמו מחשב. אבל אם הייתי צריך ללכת עם נבדק, האמינים ביותר שם זה היה בהחלט להיות נייד HP Compaq.
Old 28 ספטמבר 2006, 17:29
חבר קבוצת

אני לא מזמן קניתי טושיבה לאחר שמיעת איש מכירות של קוסטקו לומר שהם היו כנראה הכי טוב ... ולהבין קוסטקו אינו נושא טושיבה.
Old 1 אוקטובר 2006, 14:10
חבר קבוצת

זה תלוי מה יו uare מחפש מחשב נייד. אם אתה רוצה מחשב נייד למשחקים טהור, ללכת על Alienware או madels וודו. אם אתה רק רוצה משהו לפנאי או לעבודה, אני אישית חושב Vaio את המחשבים הניידים הטובים ביותר כמו גם המחשב שם בחוץ. זה יותר בחירה אישית של ממש, אבל הייתי ממליץ לך להתרחק Dell.
Old 12 אוקטובר 2006, 16:15
חבר קבוצת

אני חושב המחשבים הניידים של Dell הם הכוללת ממש נחמד. Dell מציעה מחירים גדולים המערכות לבצע היטב. אם אתה מתכוון רק למשחקים, אז Alienware היא בהחלט הבחירה הדף. אבל הם יקרים מאוד.

אני לעומת זאת, הלכו עם Macbook. יש משחקים פחות לשחק על זה, אבל האיכות ללא תחרות.
Old 13 אוקטובר 2006, 03:18
חבר קבוצת

Acer Dell או דגמים זולים בבריטניה.

נסה ebuyer.com עבור עסקאות גדול.

גארי
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
זיופים IP שלי לאחד הבחירה שלי Hybr! ד רישות, מודמים & VoIP 4 24 מרץ 2009 03:58
לוח האם בחירה katana CPUs, Motherboards & RAM 3 14th דצמבר 2008 03:49
האימא של כל המחשבים הניידים, את אלוהים באופן סטירה הנייד שלך Desktop cheesepuff מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 16 ה -25 בחודש נובמבר 2008 15:58
לוח האם בחירה darkfire1370 CPUs, Motherboards & RAM 1 ה -5 בחודש ינואר 2008 19:56
עזרה בנושא ברירה Cowz כללי חומרה צ 'אט 1 ב -1 ינואר 2008 18:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.