![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš už pagrindinio Toshiba Satellite Pro ir aš esu labai laimingas. Man reikia laptopo, kad yra pigus ir roust ir ji tai daro labai gerai. Kokios markės jums patinka? Vienintelis Norėčiau jus perspėti prieš tai Jungtinės Karalystės prekės Advent - mano per šildomas ir diskas buvo visiškai sugadintas per kelis mėnesius. |
|
| |||
| |||
| Mano draugai yra Sony VIOs, kai kurie žmonės sako, kad jie nėra geros mašinos, bet manau, kad jie taip pat gerai, kaip gauti Alienware su kompiuteriu. bet jei man teko eiti su išbandyti, labiausiai pasitiki vardu jis neabejotinai būtų HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai nusipirkau Toshiba išklausęs į Costco pardavėjas sako, kad jie tikriausiai geriausia ... Ir supranta, kad Costco nevykdo Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Tai priklauso nuo to, ką yo uare ieško į nešiojamąjį kompiuterį. Jei norite gryna žaidimų nešiojamas kompiuteris, eiti AlienWare arba VooDoo madels. Jei tiesiog norite kažką laisvalaikio ar darbo, aš asmeniškai manau, kad geriausias vaio nešiojamieji kompiuteriai, taip pat kompiuterinės out there. Tai daugiau asmeninio pasirinkimo tikrųjų, bet aš rekomenduoju jums likti nuošalyje nuo Dell. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad "Dell nešiojamieji kompiuteriai yra bendras really nice. "Dell" siūlo geresnes kainas ir sistemas, atlieka labai gerai. Jeigu Jūs ketinate tik žaidimų, tada Alienware tikrai viršų pasirinkimas. Bet jie yra labai brangūs. I kitos pusės, nuvyko su MacBook. Yra mažiau Žaidimai žaisti, bet rezultatų yra nesuderinta. |
|
| |||
| |||
| Dell ar Acer pigaus UK modeliai. Gauta ebuyer.com už puikias kainas. Gary |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spoof Mano IP į vieną iš mano pasirinkimas | Hybr! D | Networking, Modems & VoIP | 4 | Kovas 24, 2009 03:58 |
| Motherboard pasirinkimas | Katana | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 14 gruodis 2008 03:49 |
| Visų nešiojamųjų kompiuterių motina, Dievas nešiojamas, kad bus pliaukštelėjimas darbalaukį | cheesepuff | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 16 | Lapkritis 25, 2008 15:58 |
| Motherboard pasirinkimas | darkfire1370 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 sausis 2008 19:56 |
| Pagalba pasirenkant | Cowz | General Hardware Chat | 1 | 1 sausis 2008 18:36 |
| Temos įrankiai | |
| |