mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Laptops - Juridisko labākās laptop!

Reply

Thread Tools
Old Septembris 22, 2006, 18:03
Loceklis

Es devos uz pamata Toshiba Satellite Pro, un es esmu diezgan laimīgs. Man vajag klēpjdators, kas ir lēti un roust un to dara ļoti labi.

Kādas markas jums patīk?

Tikai vienu es gribētu brīdināt jūs pret ir Apvienotās Karalistes zīmols Advent - mans virs uzkarsē un disks ir pilnīgi sabojāts laikā dažiem mēnešiem.
Old Septembris 25, 2006, 11:23
Loceklis

Mani draugi ir Sony VIOs, daži cilvēki saka, ka nav labas mašīnas, bet es domāju, ka viņi ir tikpat labi, kā iegūt Alienware kā PC. bet, ja man bija jābrauc ar pārbaudīti visuzticamākā nosaukums tam noteikti būtu HP Compaq.
Old Septembris 28, 2006, 17:29
Loceklis

Es nesen nopirka Toshiba uzklausot pārdevēju in Costco teikt, ka tās, iespējams, bija labākā ... Un saprotot, ka Costco nesniedz Toshiba.
Old 1 oktobris 2006, 14:10
Loceklis

Tas atkarīgs no tā, ko yo uare meklē ar klēpjdatoru. Ja jūs vēlaties tīru spēļu laptop, iet Alienware vai VooDoo madels. Ja vēlaties kaut ko atpūtai vai darbam, es personīgi uzskatu Vaio ir labākais laptops, kā arī dators, kas tur. Tas ir vairāk personīgo izvēli faktiski, bet es gribētu ieteikt, ka jūs apturēt prom no Dell.
Old 12 oktobris 2006, 16:15
Loceklis

Es domāju, ka Dell klēpjdatorus kopumā ir tiešām jauks. Dell piedāvā lielas cenas un sistēmas darbotos ļoti labi. Ja jūs dodaties tikai spēles, tad Alienware ir noteikti top izvēli. Bet tie ir ļoti dārgi.

Es no otras puses, uzsāka ar MacBook. Ir mazāk spēles spēlēt uz to, bet izpildījums ir nesaskaņotā.
Old 13 oktobris 2006, 03:18
Loceklis

DELL vai Acer par cheap uk modeļiem.

Try ebuyer.com par lielo piedāvājumu.

Gary
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.