![]() |
|
| |||
| |||
| Es devos uz pamata Toshiba Satellite Pro, un es esmu diezgan laimīgs. Man vajag klēpjdators, kas ir lēti un roust un to dara ļoti labi. Kādas markas jums patīk? Tikai vienu es gribētu brīdināt jūs pret ir Apvienotās Karalistes zīmols Advent - mans virs uzkarsē un disks ir pilnīgi sabojāts laikā dažiem mēnešiem. |
|
| |||
| |||
| Mani draugi ir Sony VIOs, daži cilvēki saka, ka nav labas mašīnas, bet es domāju, ka viņi ir tikpat labi, kā iegūt Alienware kā PC. bet, ja man bija jābrauc ar pārbaudīti visuzticamākā nosaukums tam noteikti būtu HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Es nesen nopirka Toshiba uzklausot pārdevēju in Costco teikt, ka tās, iespējams, bija labākā ... Un saprotot, ka Costco nesniedz Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Tas atkarīgs no tā, ko yo uare meklē ar klēpjdatoru. Ja jūs vēlaties tīru spēļu laptop, iet Alienware vai VooDoo madels. Ja vēlaties kaut ko atpūtai vai darbam, es personīgi uzskatu Vaio ir labākais laptops, kā arī dators, kas tur. Tas ir vairāk personīgo izvēli faktiski, bet es gribētu ieteikt, ka jūs apturēt prom no Dell. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka Dell klēpjdatorus kopumā ir tiešām jauks. Dell piedāvā lielas cenas un sistēmas darbotos ļoti labi. Ja jūs dodaties tikai spēles, tad Alienware ir noteikti top izvēli. Bet tie ir ļoti dārgi. Es no otras puses, uzsāka ar MacBook. Ir mazāk spēles spēlēt uz to, bet izpildījums ir nesaskaņotā. |
|
| |||
| |||
| DELL vai Acer par cheap uk modeļiem. Try ebuyer.com par lielo piedāvājumu. Gary |