![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Poszedłem na podstawowe Toshiba Satellite Pro i jestem bardzo zadowolony. I need a laptop, jest tani i roust i ma się dobrze. Jakie marki lubisz? Tylko chciałbym ostrzec przed nadejściem jest marką UK - kopalnia ponad podgrzewane i dysk został całkowicie uszkodzony w ciągu kilku miesięcy. |
|
| |||
| |||
| Mój wybór to Sony vios, niektórzy mówią, że nie są dobre maszyny, ale myślę, że oni są tak samo dobre jak coraz Alienware jako PC. ale gdybym miał iść z badanych, najbardziej zaufaną marką to z pewnością HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Niedawno kupiłem Toshiba po zapoznaniu się z handlowcem w Costco powiedzieć, że byli prawdopodobnie najlepszy ... I wiedząc, że Costco nie prowadzi firmy Toshiba. |
|
| |||
| |||
| To zależy od tego, co yo uare patrząc w laptopa. Jeśli chcesz laptopa czystej gry, przejdź do Alienware lub mädels VooDoo. Jeśli chcesz tylko coś dla rozrywki lub pracować, ja osobiście uważam Vaio mają najlepsze laptopy jak komputer tam. To jest bardziej osobisty wybór rzeczywiście, ale ja zalecamy trzymać się z dala od firmy Dell. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że laptopy Dell są ogólnie bardzo miła. Dell oferuje atrakcyjne ceny i systemy wykonują bardzo dobrze. Jeśli zamierzasz tylko gry, a następnie Alienware jest zdecydowanie najlepsze wyboru. Są one jednak bardzo drogie. I z drugiej strony, poszedł z Macbook. Nie mniej gier do zabawy, ale wyników nie ma sobie równych. |
|
| |||
| |||
| Dell czy Acer tanich modeli pl. Spróbuj ebuyer.com na oferty specjalne. Gary |
![]() |
|
| Zakładki |