![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| M-am dus pentru un pro de bază, prin satelit, Toshiba şi eu sunt destul de fericit. Am nevoie de un laptop, care este ieftin şi roust şi se descurcă foarte bine. Ce mărci nu-ti place? O singura mi-ar vă previn apariţia este marca Marea Britanie - a mea de peste încălzite şi pe disc a fost complet deteriorat în termen de câteva luni. |
|
| |||
| |||
| Favoritele mele sunt VIOS Sony, unii oameni spun ca nu sunt maşini bune, dar cred că ele sunt la fel de bune ca în obţinerea unei Alienware ca un PC. dar dacă ar fi să merg cu testat cele mai multe, de încredere, numele ar fi cu siguranta HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Recent am cumparat un Toshiba după ascultarea un agent de vânzări în Costco spun că au fost probabil cele mai bune ... Şi Costco şi dea seama că nu se efectuează Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Depinde de ani uare ce cauta intr-un laptop. Dacă doriţi un laptop pur jocuri de noroc, du-te pentru Alienware sau madels voodoo. Dacă doriţi doar ceva pentru agrement sau de lucru, eu personal cred Vaio au cele mai bune laptop-uri, precum şi de calculator acolo. Este mai mult de o alegere personală de fapt, dar mi-ar recomandăm să staţi departe de la Dell. |
|
| |||
| |||
| Cred ca laptop-urile Dell sunt de ansamblu foarte frumos. Dell oferă preţuri mari şi sistemele funcţionează foarte bine. Dacă aveţi de gând doar pentru jocuri, atunci Alienware este cu siguranţă alegerea de sus. Dar ele sunt foarte scumpe. I, pe de altă parte, a mers împreună cu un MacBook. Există mai puţin pentru a juca jocuri pe el, dar de performanţă este de neegalat. |
|
| |||
| |||
| Dell sau Acer pentru modelele ieftine din Regatul Unit. Încercaţi ebuyer.com pentru oferte mare. Gary |
![]() |
|
| Marcaje |