![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Išiel som za základné Toshiba pre satelitný a jsem docela šťastná. Potrebujem notebook, ktorý je lacný a vyburcovat a je robí veľmi dobre. Aké značky máte radi? Jedinou bych vás varovať pred je britskej značky advent - banská nad zahriaty a disk úplne poškodený počas niekoľkých mesiacov. |
|
| |||
| |||
| Obľúbené sú Sony VIOs, niektorí ľudia hovoria, že nie sú dobré stroje, ale myslím, že sú rovnako dobré ako získanie Alienware ako PC. ale keď som musel ísť s testovaný, nejdůvěryhodnějším mene by to určite byť HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil Toshiba po vypočutí obchodník v Costco povedať, že boli asi lepšie ... A uvedomujú, že Costco nevykonáva Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Záleží, čo hľadáte yo uare v notebooku. Ak chcete, aby čisto herný notebook, choďte na Alienware alebo Voodoo madels. Ak chcem niečo pre voľný čas, alebo prácu, já osobne si myslím Vaio najvýhodnejšie notebooky aj počítača von. Je to viac osobné voľba skutočne, ale já bych odporučiť, aby sa vám pobyt od spoločnosti Dell. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že notebooky Dell sú celkovo veľmi pekné. Dell ponúka skvelé ceny a systémy plní veľmi dobre. Ak budete len pre hranie hier, potom je určite Alienware hornej voľby. Ale oni sú veľmi drahé. I na druhej strane šiel s MacBook. Existujú menej hier hrať na to, ale výkon je bezkonkurenčné. |
|
| |||
| |||
| Dell alebo Acer lacné uk modelov. Skúste ebuyer.com pre veľké obchodov. Gary |