мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Преносна рачунара - избор најбољих лаптоп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Јул 2006, 18:03
Мембер Гроуп

Default Преносна рачунара - избор најбољих лаптоп!

ЈА је отишао за основне Тосхиба Сателлите Про и ја сам прилично срећан. Треба ми лаптоп који је јефтин и роуст и то ради веома добро.

Које марке вам се допада?

Само једно бих вас упозорити против је Велика Британија појаве бренда - моја преко греје и диск је потпуно оштећени у року од неколико месеци.
Old 25тх Маы 2006, 11:23
Мембер Гроуп

Моји фаворити су Соны ВИОс, неки људи кажу да нису добре машине, али мислим да они су само добар као добијање Елијенвер као ПЦ. али ако сам морао да идем код проверених, највише верује име свакако ће бити Нотебоок ХП.
Old 28тх Маы 2006, 17:29
Мембер Гроуп

Недавно сам купио Тосхиба након саслушања продавац у Цостцо кажу да су вероватно биле најбоље ... И схватајући да Цостцо не носи Тосхибу.
Old 1. Сеп 2006, 14:10
Мембер Гроуп

То зависи од тога шта јо уаре тражили у лаптопа. Ако желите чисто играчки лаптоп рачунара, иду за Елијенвер или Воодоо маделс. Ако само желите нешто за слободно време или на послу, ја лично мислим да су најбоље Ваио лаптоп рачунара, као и тамо. То је више лични избор заиста, али ја бих вам препоручујемо да се клони Делл.
Old 12. Сеп 2006, 16:15
Мембер Гроуп

Мислим да Делл лаптопови су укупни заиста лепо. Делл нуди цена и велики системи добро раде. Ако идете само за играње, онда је дефинитивно Елијенвер врху избора. Али, они су врло скупи.

Ја са друге стране, оде са МацБоок. Постоје мање да играју игрице на њему, али перформанс је без премца.
Old 13. Сеп 2006, 03:18
Мембер Гроуп

Делл или АЦЕР УК за јефтине моделе.

Пробајте ебуыер.цом за велике понуде.

Гары
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц