![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је отишао за основне Тосхиба Сателлите Про и ја сам прилично срећан. Треба ми лаптоп који је јефтин и роуст и то ради веома добро. Које марке вам се допада? Само једно бих вас упозорити против је Велика Британија појаве бренда - моја преко греје и диск је потпуно оштећени у року од неколико месеци. |
|
| |||
| |||
| Моји фаворити су Соны ВИОс, неки људи кажу да нису добре машине, али мислим да они су само добар као добијање Елијенвер као ПЦ. али ако сам морао да идем код проверених, највише верује име свакако ће бити Нотебоок ХП. |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио Тосхиба након саслушања продавац у Цостцо кажу да су вероватно биле најбоље ... И схватајући да Цостцо не носи Тосхибу. |
|
| |||
| |||
| То зависи од тога шта јо уаре тражили у лаптопа. Ако желите чисто играчки лаптоп рачунара, иду за Елијенвер или Воодоо маделс. Ако само желите нешто за слободно време или на послу, ја лично мислим да су најбоље Ваио лаптоп рачунара, као и тамо. То је више лични избор заиста, али ја бих вам препоручујемо да се клони Делл. |
|
| |||
| |||
| Мислим да Делл лаптопови су укупни заиста лепо. Делл нуди цена и велики системи добро раде. Ако идете само за играње, онда је дефинитивно Елијенвер врху избора. Али, они су врло скупи. Ја са друге стране, оде са МацБоок. Постоје мање да играју игрице на њему, али перформанс је без премца. |
|
| |||
| |||
| Делл или АЦЕР УК за јефтине моделе. Пробајте ебуыер.цом за велике понуде. Гары |