az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Laptops - en iyi dizüstü seçimi!

Reply

Konu Araçları
Old 22 Eylül 2006, 18:03
Üye Grubu

Default Laptops - en iyi dizüstü seçimi!

Bir temel Toshiba Satellite Pro için gitti ve ben çok mutluyum. Ben ucuz ve roust ve çok iyi yapıyor bir dizüstü bilgisayar gerekir.

Gibi markaların Ne yapacaksın?

Tek ben karşı uyarmak istiyorsunuz İngiltere'de marka Advent - ve disk ısıtmalı tamamen birkaç ay içinde bozuktur üzerinde mayın.
Old 25 Eylül 2006, 11:23
Üye Grubu

Favorilerim Sony VIOs, bazı insanlar iyi makine değildir ama onlar gibi PC olarak Alienware almak kadar iyi olduğunu düşünüyorum söylüyorlar. ama eğer test ile gitmek zorunda kaldı, en kesinlikle HP Compaq olacağını adını güvenilir.
Old 28 Eylül 2006, 17:29
Üye Grubu

Geçenlerde Costco bir satış elemanı dinledikten sonra bir Toshiba aldım ki muhtemelen söylediler iyi ... Ve Costco Toshiba taşımak fark etmez.
Old 1 Ekim 2006, 14:10
Üye Grubu

Ne yo bağlı bir laptop görünümlü uare. Eğer Alienware veya VooDoo mädels gitmek saf bir oyun dizüstü istiyorum. Eğer, sadece eğlence için bir şey istemek veya iş şahsen Vaio gibi orada en iyi dizüstü bilgisayar var. Bir kişisel tercih daha fazla aslında, ama ben uzakta Dell'den kalmak öneriyorum.
Old 12 Ekim 2006, 16:15
Üye Grubu

Ben Dell dizüstü bilgisayarlar genel gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum. Dell uygun fiyat ve sistemleri çok iyi performans sunuyor. Eğer sadece oyun oynamak için gidiyoruz, sonra Alienware kesinlikle üst seçimdir. Ama çok pahalıdır.

Ben diğer yandan, bir Macbook gitti. Orada oynamak daha az oyunlar, ancak performans eşsizdir vardır.
Old 13 Ekim 2006, 03:18
Üye Grubu

Dell veya Acer ucuz uk modelleri için.

Büyük fırsatlar için ebuyer.com deneyin.

Gary
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından