![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bir temel Toshiba Satellite Pro için gitti ve ben çok mutluyum. Ben ucuz ve roust ve çok iyi yapıyor bir dizüstü bilgisayar gerekir.
Gibi markaların Ne yapacaksın? Tek ben karşı uyarmak istiyorsunuz İngiltere'de marka Advent - ve disk ısıtmalı tamamen birkaç ay içinde bozuktur üzerinde mayın. |
|
|
|||
|
|||
|
Favorilerim Sony VIOs, bazı insanlar iyi makine değildir ama onlar gibi PC olarak Alienware almak kadar iyi olduğunu düşünüyorum söylüyorlar. ama eğer test ile gitmek zorunda kaldı, en kesinlikle HP Compaq olacağını adını güvenilir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Geçenlerde Costco bir satış elemanı dinledikten sonra bir Toshiba aldım ki muhtemelen söylediler iyi ... Ve Costco Toshiba taşımak fark etmez.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne yo bağlı bir laptop görünümlü uare. Eğer Alienware veya VooDoo mädels gitmek saf bir oyun dizüstü istiyorum. Eğer, sadece eğlence için bir şey istemek veya iş şahsen Vaio gibi orada en iyi dizüstü bilgisayar var. Bir kişisel tercih daha fazla aslında, ama ben uzakta Dell'den kalmak öneriyorum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben Dell dizüstü bilgisayarlar genel gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum. Dell uygun fiyat ve sistemleri çok iyi performans sunuyor. Eğer sadece oyun oynamak için gidiyoruz, sonra Alienware kesinlikle üst seçimdir. Ama çok pahalıdır.
Ben diğer yandan, bir Macbook gitti. Orada oynamak daha az oyunlar, ancak performans eşsizdir vardır. |
|
|
|||
|
|||
|
Dell veya Acer ucuz uk modelleri için.
Büyük fırsatlar için ebuyer.com deneyin. Gary |