менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Ноутбуки - Вибір ноутбука краще!

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 вересня 2006, 18:03
Член групи

Default Ноутбуки - Вибір ноутбука краще!

Я пішов на основних супутникових Pro Toshiba і я цілком щасливий. Мені потрібен ноутбук, який є дешевим і розбуди і це робить дуже добре.

Які торговельні марки ви любите?

Тільки одне я хотів би застерегти вас і від появи ВЕЛИКОБРИТАНІЯ бренд - мій на розпечених і диск був повністю пошкоджених протягом декількох місяців.
Old 25 вересня 2006, 11:23
Член групи

Мої друзі є Sony Vios, деякі люди говорять, що вони не є хорошої машини, але я думаю, вони так само добре, як отримати Alienware як ПК. але якщо б мені довелося йти з перевіреними, найнадійніше ім'я було б визначено HP Compaq.
Old 28 вересня 2006, 17:29
Член групи

Я нещодавно купив Toshiba вислухавши продавцю в Costco сказати, що вони були, мабуть, краще за всіх ... І розуміючи, що Costco не несе Toshiba.
Old 1 жовтня 2006, 14:10
Член групи

Це залежить від uare років шукає в ноутбуці. Якщо ви хочете чистого Laptop Gaming, йти за Alienware або VooDoo Mädels. Якщо ви просто хочете щось для відпочинку чи роботи, я особисто вважаю, Vaio мають кращі ноутбуки, а також комп'ютер там. Це скоріше питання особистого вибору, насправді, але я рекомендую вам триматися подалі від Dell.
Old 12 жовтня 2006, 16:15
Член групи

Я думаю, ноутбуки Dell загальної дійсно приємно. Dell пропонує великий цін і системи працюють дуже добре. Якщо ви збираєтеся тільки для ігор, то, безумовно, Alienware Топ вибір. Але вони коштують дуже дорого.

Я з іншого боку, пішов з Macbook. Є й менш іграми на ній грати, але продуктивність не має собі рівних.
Old 13 жовтня 2006, 03:18
Член групи

Dell або Acer для дешевих моделей Великобританії.

Спробуйте ebuyer.com для великих угод.

Gary
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій IP Spoofing на один з моїх вибір Hybr! D Мережа, Модеми & VoIP 4 24 березня 2009 03:58
Вибір материнських плат Катана Процесори, материнські плати RAM & 3 14 грудня 2008 03:49
Мати всіх портативних комп'ютерів, ноутбуків Бога, що буде шльопати вашому робочому столі cheesepuff Ноутбуки, КПК & Mobiles 16 25 листопада 2008 15:58
Вибір материнських плат darkfire1370 Процесори, материнські плати RAM & 1 5 січня 2008 19:56
Допомога при виборі Cowz Генеральний обладнання чат 1 1 січня 2008 18:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.