![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я пішов на основних супутникових Pro Toshiba і я цілком щасливий. Мені потрібен ноутбук, який є дешевим і розбуди і це робить дуже добре. Які торговельні марки ви любите? Тільки одне я хотів би застерегти вас і від появи ВЕЛИКОБРИТАНІЯ бренд - мій на розпечених і диск був повністю пошкоджених протягом декількох місяців. |
|
| |||
| |||
| Мої друзі є Sony Vios, деякі люди говорять, що вони не є хорошої машини, але я думаю, вони так само добре, як отримати Alienware як ПК. але якщо б мені довелося йти з перевіреними, найнадійніше ім'я було б визначено HP Compaq. |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно купив Toshiba вислухавши продавцю в Costco сказати, що вони були, мабуть, краще за всіх ... І розуміючи, що Costco не несе Toshiba. |
|
| |||
| |||
| Це залежить від uare років шукає в ноутбуці. Якщо ви хочете чистого Laptop Gaming, йти за Alienware або VooDoo Mädels. Якщо ви просто хочете щось для відпочинку чи роботи, я особисто вважаю, Vaio мають кращі ноутбуки, а також комп'ютер там. Це скоріше питання особистого вибору, насправді, але я рекомендую вам триматися подалі від Dell. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ноутбуки Dell загальної дійсно приємно. Dell пропонує великий цін і системи працюють дуже добре. Якщо ви збираєтеся тільки для ігор, то, безумовно, Alienware Топ вибір. Але вони коштують дуже дорого. Я з іншого боку, пішов з Macbook. Є й менш іграми на ній грати, але продуктивність не має собі рівних. |
|
| |||
| |||
| Dell або Acer для дешевих моделей Великобританії. Спробуйте ebuyer.com для великих угод. Gary |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій IP Spoofing на один з моїх вибір | Hybr! D | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 березня 2009 03:58 |
| Вибір материнських плат | Катана | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 14 грудня 2008 03:49 |
| Мати всіх портативних комп'ютерів, ноутбуків Бога, що буде шльопати вашому робочому столі | cheesepuff | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 16 | 25 листопада 2008 15:58 |
| Вибір материнських плат | darkfire1370 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 січня 2008 19:56 |
| Допомога при виборі | Cowz | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 січня 2008 18:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |