![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač nedávno (<3 měsíce ish) začal náhodně visí. Je zatím stalo jen hraní her, a nejčastěji se při přehrávání černá a bílá 2. Pokud paměť slouží, že se chovala v přibližně podobným způsobem, když jsem poslední nainstalované hry, před několika měsíci. Nyní se však občas dělá totéž hrát jiné hry, a já jen přeinstalovat hru dnes. Má někdo má nějaké návrhy, tipy, atd.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čisté procesoru ventilátorem.
| |||
| |||
| hmm ... ne, žádný vliv. Stále sebe a zemřel. a to není úniku paměti nebo procesor přehřívá, pokud mohu zjistit. Jakékoliv další návrhy? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Klávesnice Klíčové Nahoru Pop & My Computer Udržuje Hanging! | joannelzj | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 27.srpna 2009 08:03 |
| Závěsný Acer Laptop Nápověda | Zag | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. července 2009 05:53 |
| Internet Explorer Hanging Výtisk | potomkem | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 13 června 2009 14:04 |
| Počítačové Hanging Automaticky | sherytiger | Obecné Hardware Chat | 28 | 9. dubna 2008 09:19 |
| Počítačové závěsné | slikbaz | Obecné Hardware Chat | 1 | 19. prosince 2007 12:00 |
| Thread Nástroje | |
| |