![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo je nedavno (<3 mjeseca ish) počeo nasumično vješanje. To je, do sada, samo se dogodilo igranje igara, a najčešći je kad svira Crno i bijelo 2. Ako je memorija služi, ona ponassali na približno sličan način kad sam zadnji instalirali igru, pre nekoliko meseci. Sada, međutim, povremeno radi istu stvar svira druge igre, a ja samo reinstalled igra već danas. Se bilo tko imati bilo kakve prijedloge, savjete, itd? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čisti vaše CPU ventilator.
| |||
| |||
| hmm ... ne, nema efekta. Mrtva stog i umro. i to nije gubljenje memorije ili pregrijavanja procesora, koliko Ja mogu utvrditi. Bilo koji drugi prijedlog? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Key Keyboard & Pop Up My Computer vodi vješanje! | joannelzj | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 27 kolovoz 2009 08:03 |
| Vješanje Laptop Acer Pomoć | ZAG | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. srpnja 2009 05:53 |
| Internet Explorer zastorak Issue | potomak | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 13. lipnja 2009 14:04 |
| Computer zastorak Automatski | sherytiger | General Hardware Chat | 28 | 9. travanj 2008 09:19 |
| Computer vješanje | slikbaz | General Hardware Chat | 1 | 19. prosinac 2007 12:00 |
| Thread Tools | |
| |