![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač nedávno (<3 mesiace ish) začal náhodne visí. Je zatiaľ stalo len hranie hier, a najčastejšie sa pri prehrávaní čierna a biela 2. Ak pamäť slúži, že sa správala v približne podobným spôsobom, keď som posledný nainštalované hry, pred niekoľkými mesiacmi. Teraz sa však občas robí to isté hrať iné hry, a já jen přeinstalovat hru dnes. Má niekto má nejaké návrhy, tipy, atď? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čisté procesora ventilátorom.
| |||
| |||
| hmm ... nie, žiadny vplyv. Stále seba a zomrel. a to nie je úniku pamäte alebo procesor prehrieva, ak môžem zistiť. Akékoľvek ďalšie návrhy? |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Klávesnice Kľúčové Hore Pop & My Computer Udržuje Hanging! | joannelzj | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 27. augusta 2009 08:03 |
| Závesný Acer Laptop Pomoc | Zag | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. júla 2009 05:53 |
| Internet Explorer Hanging Výtlačok | potomkom | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 13 júna 2009 14:04 |
| Počítačové Hanging Automaticky | sherytiger | Všeobecné Hardware Chat | 28 | 9. apríla 2008 09:19 |
| Počítačové závesné | slikbaz | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 19. decembra 2007 12:00 |
| Thread Tools | |
| |