![]() |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер став останнім часом (<3 місяці ISH) почав випадковим повішення. Вона до цих пір відбулося лише ігри, і найбільш часті, коли грав Чорне та Біле 2. Якщо не зраджує пам'ять, він вів себе приблизно аналогічним чином, коли я востаннє встановлена гра, кілька місяців тому. Тепер, однак, іноді він робить те ж саме грав інші ігри, і я тільки перевстановити гру сьогодні. Хто-небудь є якісь пропозиції, поради і т.д.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чистота вашого процесора вентилятор.
| |||
| |||
| Хм ... Ні, ніякого ефекту. Стек все ще й помер. І це не витік пам'яті або перегрів процесора, наскільки я можу з'ясувати. Будь-які інші пропозиції? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Натискання клавіші Pop Up & "Мій комп'ютер" Keeps повішення! | joannelzj | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 27 серпня 2009 08:03 |
| Висячі Ноутбук Acer Допомога | Заг | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 липня 2009 05:53 |
| Internet Explorer Висячі випуск | нащадок | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 13 червня 2009 14:04 |
| Комп'ютерні Висячі Автоматична | sherytiger | Генеральний обладнання чат | 28 | 9 квітня 2008 09:19 |
| Комп'ютерні підвісний | slikbaz | Генеральний обладнання чат | 1 | 19 грудня 2007 12:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |