![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| IM GOING naudoti HDMI į DVI kabelio apie 3-5m, bet jiems įdomu, oras į splase out gauti auksą, padengtą jungtimis arba tiesiog gauti paprasti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ne off topic.
| |||
| |||
| Atsiprašome Dave |
|
| |||
| |||
| Nereikia atsiprašyti. ![]() Persikėlimas visas temas kiekvieną dieną yra didžiulis darbas visų darbuotojų. Kaip narys tu nuolat reikia komandiruotės į teisingą vietą. Mano, kad gairių bitų, o ne pasakoti išjungti. |
|
| |||
| |||
| O ir standartinės jungtys bus gerai, jei turite papildomų pinigų ir / arba turėti geriausiai. Be to, tai priklauso nuo kitos įrangos, jei ji biudžetą, kabeliai don't really klausimu. Pavyzdžiui, kai turėjau savo studiją, buvo visiškai brangių garsiakalbių ir stiprintuvų ir tt Ar buvo kvailas tada Sunkiai dėl jungtys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Susiejant vaizdo PowerPoint pristatymą | stengiamės | Office Suites & Applications | 12 | Birželis 17, 2008 14:36 |
| Mano case mod-Plasma Ball | pete21 | Cases & Power Supplies | 22 | Balandis 16, 2008 08:40 |
| Susiejant forumuose? | :: Aaron: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7 balandis 2008 12:00 |
| Plasma TV, koks didelis yra per didelis? | Tinkerbell | Off Topic Discussion | 4 | 29 sausis 2008 12:00 |
| Naudojant plazmos monitoriai | jamie21288 | Graphics Cards & Monitoriai | 16 | 19 rugsėjis 2007 12:53 |
| Temos įrankiai | |
| |