![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. збираєтеся використовувати HDMI до DVI кабелю близько 3-5м, але їм цікаво погода splase отримати з позолотою або просто одержати стандартний |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не від теми.
| |||
| |||
| Вибачте Дейв |
|
| |||
| |||
| Не треба вибачатися. ![]() Переміщення всі нитки дня в день, це величезна робота для всіх співробітників. Як постійний член ви повинні бути проводки в потрібному місці. Вважайте, що це трохи керівних вказівок, а не говорити Off. |
|
| |||
| |||
| Та й стандартний роз'єм буде добре, якщо у вас є зайві гроші та / або мати краще. Також це залежить від іншого обладнання, якщо це бюджет, кабелі не має великого значення. Наприклад, коли у мене була студія була повна дорогі колонки і підсилювачі т.д. Було б нерозумно на те пілікати на роз'ємах. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зразки відео в презентації PowerPoint | намагаються | Office Suites & Застосування | 12 | 17 червня 2008 14:36 |
| Моя справа моделювання плазмової Ball | pete21 | Справа & блоки живлення | 22 | 16 квітня 2008 08:40 |
| Зразки форумах? | :: Аарон:: | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 7 квітня 2008 12:00 |
| Плазма наскільки великою є занадто великий? | Tinkerbell | Off Topic Discussion | 4 | 29 січня 2008 12:00 |
| Використання плазми як монітор | jamie21288 | Графічні карти & Монітори | 16 | 19 вересня 2007 12:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |