![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо, надявам се, това е най-доброто място за това, тъй като не съдържа части от няколко други секции.
Ами защото компютъра ми става rarther стар, аз почувствах, че е време аз се залети и модернизирани, аз не разполагат с невероятен бюджет, но аз слагам някой неща заедно и би искал да знам какво мислят хората за нея и дали то е добро или не. Тази машина ще се използва главно за игри. Имам съставени от това www.ebuyer.com код на производителя и описанието е копиран от техния уебсайт. Дънната платка: ASUS P5KC AiLifestyle Серия iP35 Socket 775 8 канала аудио ATX дънна платка, производител #: 90-MBB660-G0EAY00Z Процесор: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4Ghz) сокет 775 OEM версия, производителят #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, производител #: OCZ2N1066SR2GK Processor Fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro Socket 775 процесор охладител, производител #: AC-FRZ-7P GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV се PCI-E графична карта, производителят #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Series 520W Modular PSU - ATX12V v2.2 APFC, производител #: CMPSU520HXUK Пример: ANTEC деветстотин - Gaming случай с 200 мм Топ Фен - Не PSU, производител #: 0761345-08009-5 Аз ще използвам сегашния си твърди дискове, монитори, клавиатура, мишка и т.н., как винаги аз може да искам ново устройство DVD да отидат с черен случай, тъй като сегашното ми е едно бяло, така че ако някой може да reocomend един, бих да бъде доволен. Всичко това е за не повече от бюджета си, но с новите процесори и Gfx карти излиза доста по-скоро, трябва да получите по-евтино. Моля да ме уведомите, какво мислите за него, и всички промени, които аз трябва да направи. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| pritty изглежда добър към мен, взе хубава HSF, добър случай ... изглежда U се докато се забавлявате! " |
|
| |||
| |||
| Не мога да редактирате, така че просто ще добавите друга длъжност. Променени PSU поради съвети от този прекрасен форум: D Нова PSU: 620W CoolerMaster Real Power Pro МОДУЛНА PSU, ДПС #: RS-620-ASAA-A1 |