![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, doufám, že to je nejlepší místo pro to, protože obsahuje díly z několika dalších sekcích.
Dobře, protože můj počítač je stále rarther starý, cítil jsem, že je čas i stříkající ven a modernizované to, I don't have hudge rozpočet, ale já jsem dal dohromady nějaké věci a chtěl bych vědět, co si lidé myslí o tom, a zda je dobré nebo ne. tento stroj bude používat hlavně pro hraní her. Mám to od sestaveny www.ebuyer.com kód výrobce a popis je zkopírován z jejich internetových stránkách. Základní deska: ASUS P5KC AiLifestyle Series iP35 Socket 775 8 kanálový zvuk ATX Motherboard, výrobce #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesor: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) socket 775 OEM verzi, výrobce #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2 GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, výrobce #: OCZ2N1066SR2GK Procesor fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro socket 775 chladiče procesoru, výrobce #: AC-FRZ-7P GPU: 8800GT XFX XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV výstup, PCI-E Grafické karty, výrobce #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Series 520W Modulární PSU - ATX12V v2.2 APFC, výrobce #: CMPSU520HXUK Case: Antec Nine Hundred - Gaming Case s Nejlépe 200mm ventilátor - No PSU, výrobce #: 0761345-08009-5 Hodlám používat svůj stávající pevné disky, monitory, klávesnice, myš, atd., jak se někdy může chtít i nové DVD-ROM, aby šla s černou věc, jako můj stávající je bílý, takže pokud někdo reocomend je jedno, já bych být potěšen. To vše je o mé maximální rozpočet, ale s novými procesory a gfx karty coming out docela brzy, měl by dostat levněji. Prosím, dejte mi vědět, co si o tom myslíte, a jakékoli změny, které bych měl provést. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| pritty vypadá dobře na mě, vybral pěkný HSF, dobrá věc ... vypadá u budou mít nějakou legraci! " |
|
| |||
| |||
| mi nedovolí upravovat, a tak jsem si jen přidat další příspěvek. PSU změnil díky radám z této nádherné fórum: D New PSU: 620W CoolerMaster Real Power PRO MODULAR PSU, mfr #: RS-620-ASAA-A1 |