![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτον, ελπίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος για αυτό, δεδομένου ότι περιέχει τμήματα από διάφορα άλλα τμήματα.
Λοιπόν, επειδή ο υπολογιστής μου είναι να πάρει rarther παλιά, αισθάνθηκα ότι ήταν ώρα θ πιτσιλιστεί έξω και να αναβαθμιστεί, δεν έχω ένα hudge προϋπολογισμό, αλλά έχω βάλει κάποια πράγματα μαζί και θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται οι άνθρωποι της, και αν είναι καλό ή μη. αυτό το μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για gaming. Έχω αυτό που καταρτίζονται από www.ebuyer.com Κωδικός του κατασκευαστή και η Περιγραφή έχει αντιγραφεί από την ιστοσελίδα τους. Motherboard: ASUS P5KC AiLifestyle Σειρά iP35 Socket 775 8 κανάλι ήχου ATX Motherboard, # κατασκευαστή: 90-MBB660-G0EAY00Z Επεξεργαστής: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4Ghz) socket 775 OEM έκδοση, κατασκευαστής #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, # κατασκευαστή: OCZ2N1066SR2GK Επεξεργαστής fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro Socket 775 Processor Cooler, κατασκευαστής #: AC-FRZ-7P GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 HDCP Dual DVI HDTV out PCI-E Κάρτα γραφικών, κατασκευαστής #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Σειρά 520W Modular PSU - ATX12V v2.2 APFC, κατασκευαστής #: CMPSU520HXUK Υπόθεση: Antec εννιακόσια - Gaming Υπόθεση με 200 χιλιοστά Κορυφή Fan - Δεν PSU, # κατασκευαστή: 0761345-08009-5 Πάω στην τρέχουσα χρήση σκληρούς δίσκους, οθόνες μου, πληκτρολόγιο, ποντίκι κ.λπ., πώς μπορώ ποτέ να θέλετε ένα νέο δίσκο DVD για να πάει με το μαύρο υπόθεση, καθώς το σημερινό μου είναι λευκό, οπότε αν κάποιος μπορεί να reocomend ένα, θα ήθελα να να είναι ευχαριστημένος. Όλα αυτά είναι σχετικά με το μέγιστο προϋπολογισμό μου, αλλά με τους νέους επεξεργαστές και gfx κάρτες βγαίνει αρκετά σύντομα, θα πρέπει να πάρει φθηνότερα. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τι γνώμη έχεις για αυτό, καθώς και τυχόν αλλαγές που θα πρέπει να το κάνουν. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| φαίνεται pritty καλό για μένα, διάλεξε ένα ωραίο HSF, καλή περίπτωση ... μοιάζει u πρέπει να έχουν κάποια διασκέδαση! " |
|
| |||
| |||
| δεν θα επιτρέψτε μου να επεξεργαστείτε, γι 'αυτό θα προσθέσω απλώς μια άλλη θέση. Άλλαξε PSU που οφείλονται σε συμβουλές από αυτό το υπέροχο φόρουμ: D Νέα PSU: Coolermaster 620W REAL POWER PRO MODULAR PSU, Κωδικός #: RS-620-ASAA-A1 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να πάρει ένα νέο υπολογιστή,,, Need Help Επιλέγοντας το Hardware:) | Davida50000 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 22 Νοεμβρίου 2009 11:34 |
| Αγορά υλικού υπολογιστών | clint91 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 1ο Δεκ. 2008 03:01 |
| Υλικό δοκιμές | bigyin | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 1η Ιουλ 2008 13:37 |
| Πού έχετε τον υπολογιστή σας από το υλικό; | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 19 Μαΐου 2008 07:47 |
| Όποιος αγόρασε το υλικό του υπολογιστή από αυτές; | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 23 Απρ 2008 15:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |