![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prvo, nadam se da je ovo najbolje mjesto za to, jer sadrži nekoliko dijelova iz drugih sekcija.
Pa zato što moj računalo je uzimajući rarther stari, ja osjetio da je vrijeme ja blatobran van i nadogradnje, nemam hudge proračuna, ali sam staviti neke stvari zajedno, a željeli biste znati što ljudi misle o tome, i da li je dobra ili ne. ovaj stroj će se koristiti uglavnom za igre. Ja sam sastavio ovaj iz www.ebuyer.com proizvođača i opis kod je kopiran from njihov website. Matična ploča: ASUS P5KC AiLifestyle Serije iP35 Socket 775 8 audio kanala ATX matične ploče, proizvođača #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesor: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4Ghz) Socket 775 OEM verziju, proizvođač #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, proizvođača #: OCZ2N1066SR2GK Procesor fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro Socket 775 Processor Cooler, proizvođač #: AC-FRZ-7P GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV out PCI-E grafičke kartice, proizvođač #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Series 520W Modular PSU - ATX12V v2.2 APFC, proizvođač #: CMPSU520HXUK Case: Antec devet stotina - Gaming Case sa 200mm Top Fan - Ne PSU, proizvođača #: 0761345-08009-5 Ja ću koristiti moje trenutne tvrdih diskova, monitora, tipkovnica, miš i sl., kako sam ikada svibanj želite novi DVD pogon ići sa crnim slučaju, kao moj trenutno jedna je bijela, pa ako netko može reocomend jedan, ja bih biti zadovoljan. Sve ovo je o mom max proračuna, ali sa novim procesorima i gfx karticama izlazi prilično uskoro, to bi trebao dobiti jeftinije. Molimo vas pustiti mene znati što mislite o tome, a sve promjene koje sam trebala napraviti za njega. My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| izgleda pritty dobri prema meni, ubran lijepo HSF, dobar slučaj ... izgleda kao u bit će imati neki zabava! " |
|
| |||
| |||
| Ne će me pustiti da uređivati, pa ću samo dodati još jedan post. Izmijenjen PSU zbog savjet iz ovog predivan forum: D Novi PSU: CoolerMaster 620W REAL POWER PRO MODULARNI PSU, MFR #: RS-620-ASAA-A1 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dobivanje novog računala,,, Need Help Odabir Hardware:) | Davida50000 | General Hardware Chat | 1 | 22 studeni 2009 11:34 |
| Kupujete računalo hardver | clint91 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 1. prosinac 2008 03:01 |
| Računalni hardware tests | bigyin | General Hardware Chat | 5 | 1. srpnja 2008 13:37 |
| Gdje da te dobiti tvoj računalo hardver iz? | thingie2 | General Hardware Chat | 13 | 19. svibanj 2008 07:47 |
| Svatko kupila računalo hardver s tim? | thingie2 | General Hardware Chat | 2 | 23. travanj 2008 15:17 |
| Thread Tools | |
| |