![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, aš tikiuosi, kad tai yra geriausia vieta tai, nes jame yra dalių, iš keleto kitų skyrių.
Na, kadangi mano kompiuteryje vis rarther metai, pajutau, kad atėjo laikas I aptaškytos dėmesį ir modernizuotos jo, aš neturiu hudge biudžetą, bet aš ją šiek tiek medžiagos kartu ir norėtume žinoti, ką žmonės galvoja apie tai, ir ar ji gera, ar ne. ši mašina bus naudojamas daugiausia žaidimams. Turiu surinkti šią informaciją iš www.ebuyer.com gamintojo kodą ir aprašymą, yra nukopijuoti iš savo svetainės. Pagrindinė plokštė: ASUS P5KC AiLifestyle serija IP35 Socket 775 8 kanalų garso ATX Motherboard, gamintojo #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesorius: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) Socket 775 OEM versija, gamintojo #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, gamintojo #: OCZ2N1066SR2GK Procesoriaus ventiliatorius: Arctic Cooling AC-FRZ-7p šaldikliai 7 Pro Socket 775 CPU Cooler, gamintojo #: AC-FRZ-7p GPU: XFX 8800GT XXX edition 512MB DDR3 Dual DVI-HDCP HDTV PCI-E Graphics Card, gamintojo #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX serija 520W Modular PSU - ATX12V v2.2 APFC, gamintojo #: CMPSU520HXUK Case: Antec Nine Hundred - Gaming bylą 200mm viršų Fan - Nr PSU, gamintojo #: 0761345-08009-5 Aš ketinu naudoti savo dabartinę kietuosius diskus, monitorius, klaviatūra, pelė ir tt, kaip niekada aš noriu naujų DVD diskų eiti su juoda atveju, kaip mano dabartinis vienas baltas, tad jei kas nors gali reocomend viena, norėčiau būti patenkintas. Visa tai yra apie mano max biudžetą, tačiau naujų perdirbimo ir gfx korteles išeina labai greitai, ji turi gauti pigiau. Please let me know, ką manote apie tai, ir bet kokius pakeitimus, kad man reikia padaryti. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| atrodo pritty gera man, pasiėmė Nice HSF, gera byla ... atrodo ir turi būti tam tikra fun! " |
|
| |||
| |||
| neleidžia man redaguoti, kad aš tiesiog pridėkite kitą darbą. Pasikeitė PSU dėl patarimo tai puikus forumas: D Naujoji PSU: CoolerMaster 620W NEKILNOJAMASIS Power Pro MODULAR PSU, MFR #: RS-620-ASAA-A1 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip įsigyti naują kompiuterį,,, Reikia pagalbos pasirenkant Hardware:) | Davida50000 | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 22, 2009 11:34 |
| Ieško Computer Hardware | clint91 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 1 gruodis 2008 03:01 |
| Kompiuterinė įranga testai | bigyin | General Hardware Chat | 5 | 1 liepa 2008 13:37 |
| Kur jūs gaunate jūsų kompiuterį nuo? | thingie2 | General Hardware Chat | 13 | Gegužė 19, 2008 07:47 |
| Kiekvienas nupirko kompiuterinę techniką iš šių? | thingie2 | General Hardware Chat | 2 | Balandis 23, 2008 15:17 |
| Temos įrankiai | |
| |