![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, mam nadzieję, że jest to najlepsze miejsce dla tego, ponieważ zawiera elementy z kilku innych sekcji.
No bo mój komputer jest coraz rarther lat, czułem, że to ja czasu pluskały się i uaktualniony, nie mam hudge budżetu, ale mam umieścić kilka rzeczy razem i chciałby wiedzieć, co ludzie myślą o tym, i czy jest dobry czy nie. ten komputer będzie używany głównie do gier. Mam skompilowany z tym www.ebuyer.com producenta kod i opis są kopiowane z ich strony. Płyta główna: ASUS P5KC AiLifestyle Series IP35 Socket 775 8 kanałów audio płyty głównej ATX, producent #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesor: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2,4 GHz) Socket 775 wersja OEM, producent #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, producent #: OCZ2N1066SR2GK Wentylator procesora: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro Socket 775 Processor Cooler, producent #: AC-FRZ-7P GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV out PCI-E Graphics Card, producent #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Series 520W Modular PSU - ATX12V v2.2 APFC, producent #: CMPSU520HXUK Case: Antec Nine Hundred - Gaming przypadku 200mm Top Fan - No PSU, producent #: 0761345-08009-5 Mam zamiar wykorzystać mój obecny dyski twarde, monitory, klawiatury, myszy itp., jak nigdy i może chcieć nowy dysk DVD, aby przejść z czarne, a my wraz z jedną jest białe, więc jeśli ktoś może reocomend jeden, i to być zadowolony. Wszystko to jest mój max na temat budżetu, ale nowe procesory i karty gfx wychodzi dość szybko, należy taniej. Please let me know what you think of it, a wszelkie zmiany i powinny do niego. My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| wygląda pritty dobre dla mnie, wziął miły HSF, dobrym przykładem ... wygląda u są o zabawy! " |
|
| |||
| |||
| nie pozwól mi edytować, więc będę po prostu dodaj kolejną wiadomość. Zmieniono PSU powodu rady tego wspaniałego forum: D Nowy Zasilacz: CoolerMaster 620W REAL POWER PRO MODULAR PSU, MFR #: RS-620-Asaa-A1 |