![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În primul rând, sper că acest lucru este cel mai bun loc pentru acest lucru, deoarece conţine piese din mai multe alte secţiuni.
Ei bine, deoarece computerul meu devine rarther vechi, am simtit ca era timp i stropi afară şi actualizat-o, nu am un buget hudge, dar am pus nişte lucruri împreună şi-ar dori să ştiu ce oamenii se gandesc la ea, şi dacă este bun sau nu. această maşină vor fi folosite în principal pentru jocuri. Eu am compilat asta de la www.ebuyer.com codul producătorului şi Descrierea este copiat de la site-ul lor. Plăci de bază: ASUS P5KC AiLifestyle Seria iP35 Socket 775 8 canale audio Plăci de bază ATX, producătorul #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesor: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4Ghz) Socket 775 versiunea OEM, producătorul #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, producătorul #: OCZ2N1066SR2GK Procesor fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P frigorifice 7 Pro Socket 775, procesor Cooler, producătorul #: AC-FRZ-7P GPU: Placa 8800GT XXX Edition, 512MB DDR3 Dual DVI, HDCP, HDTV out, PCI-E Graphics Card, producătorul #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Seria 520W modulare PSU - ATX12V v2.2 APFC, producătorul #: CMPSU520HXUK Cauza: Antec nouă sute - Jocuri de caz cu 200mm Top Fan - Nu PSU, producătorul #: 0761345-08009-5 I sînt mergi la utilizarea ofer meu curent tare, monitoare, tastatura, mouse-ul, etc, cum am mai putea dori un nou disc DVD pentru a merge cu cazul negru, ca cea actuala mea este de culoare albă, aşa că dacă cineva poate reocomend o, mi-ar să fie mulţumit. Toate acestea sunt cu privire la bugetul meu Max, dar cu noile procesoare şi cărţi de gfx iese destul de curând, acesta ar trebui sa mai ieftin. Te rog să-mi spuneţi ce părere ai despre ea, precum şi orice modificări care ar trebui să i le facă. Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| pritty arată bine pentru mine, ales o HSF frumos, bun caz ... arată ca u va fi având ceva distractiv! " |
|
| |||
| |||
| nu va lasa-ma edita, aşa că vom adăuga doar un alt post. Changed PSU, datorită sfaturi de la acest forum minunat: D Nou PSU: 620W Coolermaster Real Power PRO MODULAR PSU, MFR #: RS-620-Asaa-A1 |
![]() |
|
| Marcaje |