![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, dúfam, že to je najlepšie miesto na to, pretože obsahuje diely z niekoľkých ďalších sekciách.
Dobre, pretože môj počítač je stále rarther starý, cítil som, že je čas aj striekajúcej von a rekonštruované to, Nechcem have hudge rozpočet, ale ja som dal dokopy nejaké veci a chcel by som vedieť, čo si ľudia myslia o tom, a či je dobré alebo nie. tento stroj bude používať hlavne na hranie hier. Mám to od zostavené www.ebuyer.com kód výrobcu a opis je skopírovaný z ich internetových stránkach. Základná doska: ASUS P5KC AiLifestyle Series iP35 Socket 775 8 kanálový zvuk ATX Motherboard, výrobca #: 90-MBB660-G0EAY00Z Procesor: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) socket 775 OEM verziu, výrobca #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2 GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, výrobca #: OCZ2N1066SR2GK Procesor fan: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro socket 775 chladiča procesora, výrobca #: AC-FRZ-7P GPU: 8800GT XFX XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV výstup, PCI-E Grafické karty, výrobca #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Series 520W Modulárny PSU - ATX12V v2.2 APFC, výrobca #: CMPSU520HXUK Case: Antec Nine Hundred - Gaming Case s Najvyššie 200mm ventilátor - No PSU, výrobca #: 0761345-08009-5 Chcem používať svoj existujúci pevné disky, monitory, klávesnice, myš, atď, ako sa niekedy môže chcieť aj nové DVD-ROM, aby šla s čiernou vec, ako môj súčasný je biely, takže či niekto môže reocomend jedno, já bych byť potešený. To všetko je o mojej maximálny rozpočet, ale s novými procesormi a gfx karty coming out docela skoro, mal by dostať lacnejšie. Prosím, dajte mi vedieť, čo si o tom myslíte, a akékoľvek zmeny, ktoré by som mal urobiť. Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| pritty vyzerá dobre na mňa, vybral pekný HSF, dobrá vec ... vyzerá u budú mať nejakú srandu! " |
|
| |||
| |||
| mi nedovolí upravovať, a tak som si len pridať ďalší príspevok. PSU zmenil vďaka radám z tejto nádhernej fórum: D New PSU: 620W CoolerMaster Real Power PRO MODULAR PSU, mfr #: RS-620-ASAA-A1 |