![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво, надам се да је ово најбоље место за то, јер садржи делове из неколико делова.
Па зато што је мој рачунар добија рартхер стари, осетио сам да је време Попрскан сам се и надоградити га, немам худге буџет, али сам саставити неке ствари и волео бих да знам шта људи мисле о томе, и да ли је добар или не. ова машина ће се користити углавном за играње. Да сам ово саставио из ууу.ебуыер.цом произвођача код и опис се копира са њиховог веб сајта. Матична плоча: Асус П5КЦ АиЛифестыле Серије иП35 соцкет 775 8 аудио канала АТКС матичне плоче, произвођача #: 90-МББ660-Г0ЕАЫ00З Процесор: Интел Интел Цоре 2 Куад К6600 (2.4Гхз) соцкет 775 ОЕМ верзију, произвођач #: ХХ80562ПХ0568М РАМ: ОЦЗ 2ГБ (2кс1ГБ) ДДР2 1066МХз/ПЦ2-8500, произвођача #: ОЦЗ2Н1066СР2ГК Процесор вентилатора: Арктички потреба пуњача АЦ-Фрз-7П Замрзивач 7 ПРО соцкет 775 процесор цоолер, произвођач #: пуњача АЦ-Фрз-7П ГПУ: КСФКС 8800ГТ КСКСКС едитион 512МБ ДДР3 двоструки ДВИ ХДЦП ХДТВ-ван / ПЦИ-Е графичке картице, произвођач #: ПВ-Т88П-ЫДД4 ХДД: Гусар ХКС серија 520У модулар ЛУП - АТКС12В в2.2 АПФЦ, произвођач #: ЦМПСУ520ХКСУК Цасе: Антец девет стотина - Гаминг Цасе са 200мм Топ Фан - Не псу, произвођача #: 0761345-08009-5 Ја ћу да користи мој тренутни хард дискова, монитора, тастатура, миш и сл, како сада ја могу да желим нови ДВД јединицу да иде са црно случају, као мој тренутни једна је бела, тако да ако неко може реоцоменд један, ја бих бити задовољни. Све то је око моје макс буџет, али са новим процесорима и гфкс картице излазе релативно ускоро треба да добије јефтиније. Јавите ми шта мислите о њему, и све промене које ја треба да га. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| притты изгледа добро за мене, изабрали ХСФ леп, добар слуцај ... изгледа У биће има неке забавно! " |
|
| |||
| |||
| не дозволи ми да измените, па ја ћу само додати још једну поруку. Измењен ЛУП због савете овом дивном форуму: Д Нова ХДД: ЦоолерМастер Реал Поуер Про 620У модулар ЛУП, МРВ #: РС-620-АСАА-А1 |