![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gibi diğer bazı bölümlerde de parçaları içerir öncelikle bu umut bunun için en iyi yerdir.
Iyi çünkü benim bilgisayar elde ettiğini rarther eski, i zaman i dışarı sıçrayan ve yükseltilmiş hissettim, bir hudge bütçe yok, ama birlikte bazı şeyler koyduk ve insanlar hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyoruz olup olmadığını iyi. Bu makine ağırlıklı oyunlar için kullanılacaktır. Ben bu derledik www.ebuyer.com üreticinin kodu ve tanımları kendi web sitesinden kopyalanır. Anakart: ASUS P5KC AiLifestyle Serisi iP35 Soket 775 8 kanal ses ATX Anakart, imalatçı #: 90-MBB660-G0EAY00Z İşlemci: Intel Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) Soket 775 OEM versiyon, üretici #: HH80562PH0568M RAM: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, imalatçı #: OCZ2N1066SR2GK İşlemci fanı: Arctic Cooling AC-frz-7P Freezer 7 Pro Soket 775 İşlemci Soğutucu, üretici #: AC-frz-7P Dışarı GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 Dual DVI HDCP HDTV PCI-E Ekran Kartı, üretici #: PV-T88P-YDD4 PSU: Corsair HX Serisi 520W Modüler PSU - ATX12V v2.2 APFC, üretici #: CMPSU520HXUK Case: antec Nine Hundred - 200mm Top Fan ile Gaming Case - Hayır PSU, imalatçı #: 0761345-08009-5 nasıl herhangi bir zamanda i, benim geçerli olarak yeni bir DVD sürücüsü siyah durumda gitmek isteyebilirsiniz benim şimdiki sabit diskler, monitör, klavye, fare vb kullanmak için beyaz, yani eğer birisi bir reocomend için gidiyorum, I would razı olsun. Tüm bu benim max bütçe hakkında, ancak yeni işlemciler ve gfx kartları oldukça yakında çıkıyor ile daha ucuz almak gerekir. Lütfen bana onun ne düşündüğünü biliyorum ve herhangi bir değişiklik bu i yapmak gerekir sağlar. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| pritty iyi bana bakar, hoş bir hsf, iyi durumda ... u gibi görünüyor aldım biraz eğlenmek olacaktır! " |
|
| |||
| |||
| Beni değiştir, ben sadece başka bir mesaj ekleyeceğiz izin vermez. Değiştirildi PSU tavsiyesi ile bu harika forumu alacaklar: D Yeni PSU: Cooler 620w gerçek güç PRO MODÜLER PSU, mfr #: RS-620-Asaa-A1 |