![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, я сподіваюся, що це найкраще місце для цього, тому що він містить кілька частин з інших розділів.
Ну, тому що мій комп'ютер отримує rarther старий, я відчув, що раз я виплеснув та оновлення його, я не маю Гарячі пропозиції бюджет, але я поклав Деякі речі разом, і хотів би знати, що люди думають про це, і Чи, добре це чи ні. ця машина буде використовуватися в основному для ігор. Я зібрав це від www.ebuyer.com Код виробника і опис копіюються з їх сайту. Материнська плата: ASUS P5KC AiLifestyle серії iP35 Socket 775 8-канальний аудіо-ATX материнських плат, виробника #: 90-MBB660-G0EAY00Z Процесор: Intel Core 2 Quad Q6600 (2,4 ГГц) Socket 775 OEM версії, виробника #: HH80562PH0568M ОЗУ: OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500, виробника #: OCZ2N1066SR2GK Вентилятор процесора: Arctic Cooling AC-FRZ-7P Freezer 7 Pro Socket 775 процесорний кулер, виробник #: AC-FRZ-7P GPU: XFX 8800GT XXX Edition 512MB DDR3 HDCP Dual DVI HDTV Out PCI-E відеокарта, виробник #: PV-T88P-YDD4 Блок живлення: Corsair HX серія модульних БП 520W - ATX12V v2.2 АТКЛ, виробника #: CMPSU520HXUK Корпус: Antec Nine Hundred - Gaming Випадок з 200mm верхнього вентилятора - не БП, виробник #: 0761345-08009-5 Я збираюся використовувати мою поточну жорсткому диску, монітор, клавіатура, мишка і т.д., які я коли-небудь захочете новий диск DVD, щоб іти з чорного випадку, як і мій нинішній одна біла, так що якщо хтось може reocomend одного, я б задоволені. Все це про мою Макс бюджет, але з новими процесорами і GFX карт виходили досить скоро, вона повинна отримати дешевше. Будь ласка, дайте мені знати, що ви думаєте про це, і будь-які зміни, що я повинен зробити до нього. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| виглядає Pritty добрий до мене, взяв Nice HSF, гарна справа ... Схоже U повинно бути розважитися! " |
|
| |||
| |||
| не дадуть мені правити, так що я просто додати іншу посаду. Змінено блок живлення через рад з цього чудового форуму: D Новий блок живлення: CoolerMaster 620W REAL POWER PRO Модульні блоки живлення, МВС #: RS-620-ASAA-A1 |