![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета Имаше търсене fleabay, и дойде в http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Аз се чудех, е добра сделка? Аз бях след нов комплекс за известно време, тъй като ми лаптоп не е добро за игри. Така, че искате да запазите и получи едно. Тя ще бъде още известно време, но това е добра сделка? Или ще ви бъде по-добре да ъпгрейдвате моя лаптоп? Или дори ми Начало Desktop? Моят лаптоп е Acer се стремят 5051 - 80GB HD - 1.5GB RAM - 14,1 "- AMD Turion 64 2.0GHz И Начало Desktop е HP Compaq DX2300 MicroTower. 160GB HD 1GB RAM, а останалите не знам. Така че, да ме уведомите вашите мнения. Наздравици Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той не изглежда страна, но тя е много измамни, на графична карта е TBH парче лайно на процесора е едва средата на кръг, на HDD е около £ 30-40, не си струва, че по мое мнение
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм, не му струва това, което той иска. Но той не изглежда да продават много компютри по някаква причина. Някои по-спецификациите на вашия работен плот сегашните ще бъде полезно.
|
| |||
| |||
| Orite, благодаря, момчета. Какви ъпгрейди да се гледаш?? Определено става за надграждане на RAM, но аз не знам какво RAM тя се нуждае, някакви идеи? Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един спестяване благодат е дъската поддържа Core 2. Но аз все още няма да я купи. Както и да е, mobo поддържа DDR2 400/533/667mhz овен. Което не е много добра. Докато двуядрени intels не се нуждаят от честотната лента на техните четворни-ядрото bretheren все още желаете бързо овен (pc6400 - 800mhz) за игри, както и на прилична CPU (Pentium D'и по никакъв начин не са добри за игри cpu's-основно два часа p4 единен сърцевината на слепени заедно). Не, аз мисля, че ще бъде разочарован, ако покупката.
|
| |||
| |||
| Просто погледнете стикера върху RAM имате в момента. Това трябва да ви кажа.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е добра сделка изобщо.
Графиката карта панталоните и на процесора е много средата обхват и обичай се справят с екстремни игри. Бих предполагат, ъпгрейд на сегашната машина. Какви са спецификациите на вашия компютър? Или може би изгради компютъра си или използвате ebuyer.com novatech.co.uk Моята система: Персонализирано Вграден v1.2
|
|
| |||
| |||
| О, тя също ще бъде фалшиво копие на Vista:) |
|
| |||
| |||
| Той върши добра работа на pirating тогава, защото го е продал стотици компютри. Кара те да се скитат все пак.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ: Gaming монтирам? Бюджет игрални издокарвам Im Getting за $ 900 | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 3 Март 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Общи Хардуер Чат | 35 | 24 Юли 2008 21:12 |
| Искате да купите игри PC | electrik91 | Общи Хардуер Чат | 8 | 15 Jan 2008 15:59 |
| За $ 500 игрални платформа. . . | clintondavidn | Общи Хардуер Чат | 4 | 11 Сеп 2007 10:43 |
| Gaming CPU | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Aug 2007 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |