![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Bylo hledání fleabay, a přišel přes http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Říkal jsem si, je to dobré řešení? Byl jsem po nový comp na chvíli, jako můj notebook není dobrá hra. Tak jsem si spořit a získejte jeden. Bude ještě nějakou dobu, ale je to dobré řešení? Nebo by to bylo lepší upgradovat můj notebook? Nebo dokonce i můj vnitřní Desktop? Můj notebook je Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5gigabajt RAM - 14,1 "- AMD Turion 64 2.0GHz A vnitřní ploše je HP Compaq DX2300 MicroTower. 160gigabajt HD 1GB RAM a zbytek nevím. Takže dejte mi vědět vaše názory. Na zdraví Ben |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Děje se podívat na část, ale je velmi nezvyklý, grafická karta je tbh kus svinstvo, CPU je sotva v polovině-spektrum, na HDD je cca 30-40 liber, a ne za to podle mého názoru
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Souhlasím, jeho nestojí za to, co on žádá. Ale on se zdá k prodeji hodně PC z nějakého důvodu.
Některé další specifikace na aktuální ploše by mohly být užitečné.
|
|
|||
|
|||
|
Orite, díky kluci.
Co bych měl být upgrade hledá? Rozhodně jde o RAM upgrade, ale nevím, co je potřeba RAM, žádné nápady? Ben |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeden Spasitel je deska podporuje Core 2.
Ale ještě by si ji koupili. Mimochodem, na mobo podporuje DDR2 400/533/667mhz ram. Což není moc dobré. Zatímco pro dvou-jádrové intels nevyžadují pásma jejich Quad-Core evangelické vás ještě chtějí rychle ram (pc6400 - 800MHz) pro hry a slušný CPU (Pentium D se v žádném případě dobré herní cpu's-dva p4 jediného jádra slepené dohromady). Ne, myslím, že budete zklamáni, pokud si koupíte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jen se podívejte na štítek na RAM jste na chvíli. To by měl říct.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Není dobré řešit vůbec.
Grafická karta je kalhoty a CPU je velmi polovině rozsahu a zvyklý vypořádat s extrémní hraní. Chtěl bych navrhnout upgrade pro váš současný stroj. Jaké jsou parametry vašeho počítače? nebo snad postavit počítač sami pomocí ebuyer.com nebo novatech.co.uk Můj systém: Vlastní zástavba v1.2
|
|
|
|||
|
|||
|
Ach, to také bude falešná kopie vista:)
|
|
|
|||
|
|||
|
On to dělá dobrou práci z pirátství, protože pak prodal stovky PC. Si toulati ačkoli.