![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά Ήταν η αναζήτηση fleabay, και τέθηκε σε όλη την http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Αναρωτιέμαι, είναι μια καλή συμφωνία;; Έχω ήδη μετά από μια νέα comp για λίγο, όπως φορητός υπολογιστής μου δεν είναι καλή για gaming. Έτσι νόμιζα ότι προτίθεστε να αποθηκεύσετε μέχρι και αποκτήστε ένα. Αυτό θα είναι λίγο ακόμα, αλλά αυτό είναι μια καλή συμφωνία;; Ή μήπως είναι καλύτερα για την αναβάθμιση μου Laptop;; Ή ακόμα και το σπίτι μου Desktop;; Μου είναι ένα Laptop Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5GB RAM - 14.1 "- AMD Turion 64 2.0GHz Και είναι ένα Home Desktop HP Compaq DX2300 MicroTower. 160GB HD 1GB RAM και τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Επιτρέψτε μου λοιπόν να μάθω τις απόψεις σας. Εις υγεία Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα εξετάσουμε αυτή την πλευρά, αλλά είναι πολύ gimmicky, η κάρτα γραφικών είναι ένα κομμάτι TBH χάλια, η CPU είναι μόλις στα μέσα του φάσματος, το HDD είναι περίπου £ 30-40, δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ, δεν αξίζει το τι ζητάμε. Αλλά φαίνεται να πωλούν πολύ του υπολογιστή για κάποιο λόγο. Ορισμένα πιο χαρακτηριστικά για την τρέχουσα επιφάνεια εργασίας θα ήταν χρήσιμο.
|
| |||
| |||
| Orite, ευχαριστώ παιδιά. Τι αναβαθμίσεις θα πρέπει να το εξετάσουμε;; Σίγουρα πρόκειται για μια αναβάθμιση της μνήμης RAM, αλλά δεν ξέρω τι RAM χρειάζεται, καμιά ιδέα;; Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα εξοικονόμηση χάριτος είναι το διοικητικό συμβούλιο υποστηρίζει Core 2. Αλλά ακόμα δεν θα το αγοράσουν. Τέλος πάντων, το mobo υποστηρίζει DDR2 RAM 400/533/667mhz. Η οποία δεν είναι πολύ καλή. Ενώ διπλού πυρήνα intels δεν απαιτούν το εύρος ζώνης των quad-core bretheren θέλετε ακόμα γρήγορο ram (pc6400 - 800MHz) για gaming, και μια αξιοπρεπή cpu (Pentium D's δεν είναι σε καλό δρόμο cpu's-gaming βασικά δύο P4 ενιαίο πυρήνα της κολλημένα μαζί). Όχι, πιστεύω ότι θα είναι απογοητευμένοι αν αγορά.
|
| |||
| |||
| Κοιτάξτε το αυτοκόλλητο για την RAM που έχετε αυτή τη στιγμή. Αυτό θα πρέπει να σας πω.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει μια καλή συμφωνία σε όλα.
Η κάρτα γραφικών είναι παντελόνι και η CPU είναι πολύ μέσα σειρά και συνηθίζει αντιμετωπιστούν ακραίες gaming. Θα πρότεινα μια αναβάθμιση στο μηχάνημα σας. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας; ή ίσως οικοδομήσει έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τον εαυτό σας ή ebuyer.com novatech.co.uk Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Α, είναι, επίσης, θα είναι ένα πλαστό αντίγραφο των Vista:) |
|
| |||
| |||
| Είναι κάνει καλή δουλειά της πειρατείας τότε γιατί πωλούνται εκατοντάδες υπολογιστές. Σε κάνει να περιπλανηθείτε όμως.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια: Παιχνίδια και εξέδρας; Προϋπολογισμός gaming εξέδρας im $ 900 για να | crazydan20 | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 3η Μαρ 2009 19:36 |
| Gaming PC | Sc0ttY07 | Γενική Συζήτηση Hardware | 35 | 24 Ιουλ 2008 21:12 |
| Θέλετε να αγοράσετε ένα PC gaming | electrik91 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15 Ιαν 2008 15:59 |
| Το $ 500 gaming εξέδρας. . . | clintondavidn | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 11 Σεπ 2007 10:43 |
| Gaming cpu | xactly | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 16 Αυγ 2007 10:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |