![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Dečki Bio je u potrazi fleabay i je došao preko http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Sam bio zadivljen, to je dobar posao? Nakon što sam novi comp za neko vrijeme, kao moj laptop nije dobro za bilo koje igre. Tako ste mislili mi, molim te dobiti jedan. To će biti još neko vrijeme, ali je to dobar posao? Ili bi bilo bolje da ga nadograditi moj laptop? Ili čak i moj početak Desktop? Moj laptop je Acer stremiti 5051 - 80GB HD - 1.5GB RAM-a - 14,1 "- AMD Turion 64 2.0GHz A početak je HP Desktop Compaqa DX2300 MicroTower. 160GB HD 1GB RAM-a, a ostalo ne znam. Pa javite mi vaše mišljenje. Živjeli Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To čini pogledati dio, ali to je vrlo varljivi, grafika kartica TBH komad sranje, CPU se jedva mid-range, HDD je oko £ 30-40, ne isplati po mom mišljenju
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se, njegova ne vrijedi što on traži. Ali on ne čini se da prodati puno od PC-a iz nekog razloga. Neki više naočale na vaš trenutni desktop bi biti koristan.
|
| |||
| |||
| Orite, hvala momci. Što bih trebao biti nadogradnje gledate? Definitivno ide za nadogradnju RAM-a, ali ja ne znam šta RAM potrebno, bilo koji ideja? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedan je ušteda milosti odbor podržava core 2. Ali ja i dalje ne bi ga kupiti. Inače, na mobo podržava DDR2 400/533/667mhz ovna. Koji nije jako dobro. Dok dvojezgrenim intels nije potrebna propusnost svojih quad-core bretheren li i dalje želite brzi ram (pc6400 - 800mhz) za gaming i pristojan CPU (Pentium D se ni na koji način dobar gaming cpu's osnovi dva-P4 single core's lijepljenih zajedno). Nope, mislim da ćete biti razočarani ako kupnje.
|
| |||
| |||
| Dovoljno je pogledati na naljepnici na RAM-a imate u ovom trenutku. To bi trebalo ti javim.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije dobar posao uopće.
Grafika kartica je hlače i CPU je vrlo sredinom raspon i običaj nošenja s ekstremnim gaming. Htjela predlažemo nadogradnju vašem trenutnom računalu. Koje su naočale vaše računalo? ili možda izgraditi sebe pomoću računala ili ebuyer.com novatech.co.uk My System: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Oh, također će biti lažna kopija vidik:) |
|
| |||
| |||
| On radi dobar posao od pirating tada, jer je prodao stotine računala. Stvara li lutati ipak.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć: Gaming opremiti? Proračun gaming katarka im uzimajući za 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3. ožujak 2009 19:36 |
| Igre PC | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24. srpnja 2008 21:12 |
| Želite kupiti PC gaming | electrik91 | General Hardware Chat | 8 | 15 siječanj 2008 15:59 |
| The $ 500 gaming snast. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11. Ruj 2007 10:43 |
| Gaming CPU | xactly | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 16. kolovoz 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |