![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey Guys Vajon fleabay keresett, s az egész http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Arra gondoltam, ez jó üzlet? Már egy új kötelező egy darabig, ahogy a laptop nem olyan jó játék. Így gondoltam, és mentse el egy. Ez lesz még egy darabig, de ez jó üzlet? Vagy jobb lenne frissíteni az én-m laptop? Vagy akár otthoni asztali? My Laptop van egy Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5Gb RAM - 14.1 "- AMD Turion 64 2.0GHz És otthoni Desktop HP Compaq DX2300 MicroTower. 160GB HD 1GB RAM, és a többit nem tudom. Hadd tudja meg a véleményét. Egészségére Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki, az a része, de ez nagyon ravasz, a grafikus kártya van TBH egy darab szar, a CPU-t alig középkategóriás, a HDD kb £ 30-40, nem éri meg a véleményem
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek, hogy nem érdemes, mit is kérnek. De úgy tűnik, hogy eladják a sok számítógép valamilyen okból. Néhány további specifikáció a jelenlegi asztali hasznos lenne.
|
| |||
| |||
| Orite, kösz srácok. Milyen frissítéseket kell lennie bámulsz? Határozottan megy a RAM-frissítést, de nem tudom, milyen RAM, amire szüksége van, valami ötleted? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy takarékos kegyelem az igazgatóság támogatja Core 2. De még mindig nem veszem be. Különben is, a mobo támogatja a DDR2 RAM 400/533/667mhz. Ami nem túl jó. Bár a dual-core intels nem igénylik a sávszélesség a quad-core bretheren még mindig szeretné a gyors ram (pc6400 - 800MHz) a játékok és a tisztességes processzor (Pentium D vannak egyáltalán nem jó szerencsejáték-cpu's alapvetően két p4 egyetlen mag van egymáshoz ragasztott). Nem, azt hiszem, meg fogsz csalódni, ha vásárolni.
|
| |||
| |||
| Csak nézd meg a címkét a RAM van az adott pillanatban. Ezt kell mondani.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem sok minden.
A grafikus kártya van pants, és a CPU nagyon középkategóriás és szokás kezelni a nagy játék. Azt javasoljuk, hogy frissítse a jelenlegi gépen. Milyen specs számítógép? vagy talán egy számítógép segítségével ebuyer.com magad vagy novatech.co.uk My System: Egyedi Építés v1.2
|
|
| |||
| |||
| Ó, ez is lesz a hamis példányt kilátás:) |
|
| |||
| |||
| Már jó munkát végez a kalózkodás majd értékesíteni, mert több száz számítógép. Makes you bolyongjon is.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség: Gaming Rig? Költségvetés Gaming fúrótoronyhoz im getting a 900 $ | crazydan20 | Általános fémáru Chat | 9 | 3. március 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Általános fémáru Chat | 35 | 24. július 2008 21:12 |
| Want to buy a PC Gaming | electrik91 | Általános fémáru Chat | 8 | 15. január 2008 15:59 |
| A $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | Általános fémáru Chat | 4 | 11 Sep 2007 10:43 |
| Gaming cpu | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 16. augusztus 2007 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |