![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys Ieškojau fleabay, ir atėjo per http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem I was wondering, tai gera idėja? Aš jau po naujų Comp vartoti kartu, nes mano nešiojamas kompiuteris nėra jokių gerų žaidimų. Taigi thought I'd sutaupyti ir gauti vieną. Tai bus nors dar, bet tai yra gera idėja? Ar nebūtų geriau atnaujinti my Laptop? Arba net My Home Desktop? Mano nešiojamas kompiuteris Acer Aspire 5.051 - 80GB HD - 1.5GB RAM - 14.1 "- AMD Turion 64 2.0GHz Ir vidaus Desktop Microtower HP Compaq DX2300. 160GB HD 1GB RAM ir poilsio aš nežinau. Taigi leiskite man žinoti jūsų nuomonę. Į sveikatą Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis atrodo dalis, tačiau jis yra labai nereikalingo, grafikos kortelė TBH iš gabalas šūdas, CPU vos mid-range, HDD apie £ 30-40, ne verta, mano nuomone
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku, jos neverta, ką jis klausia. Bet jis atrodo, parduoti daug PC dėl kokios nors priežasties. Kai daugiau Specifikacijos savo dabartinio darbastalio bus naudinga.
|
| |||
| |||
| Orite, thanks guys. Kas atnaujinimus turėčiau būti ieško? Tikrai link RAM upgrade, tačiau aš nežinau, ką jai reikia atminties, bet idėjas? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas iš taupymo malonę taryba palaiko core 2. Tačiau aš vis tiek nebūtų pirkti. Anyway, MOBO palaiko DDR2 400/533/667mhz RAM. Kuri nėra labai geras. Nors Dual-Core intels nereikia jų pralaidumo Quad-Core bretheren vis dar norite greitai RAM (PC6400 - 800MHz) žaidimų, ir padorų CPU (Pentium D niekaip gero žaidimo cpu's su tais dviem P4 vieną pagrindinių savo suklijuoti). Nope, I think you'll būti nusivylęs, jei perkate.
|
| |||
| |||
| Tiesiog pažvelgti į RAM turite šiuo metu lipdukas. Tai turėtų pasakyti.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dar geras sandėris ne visi.
Grafika kortelė pants ir CPU yra labai vidutinio nuotolio ir įpratęs susidoroti su ekstremaliomis žaidimų. Siūlyčiau atnaujinti savo dabartinę mašiną. Koks yra jūsų kompiuterio specifikacijas? gal statyti kompiuterį sau naudoti ebuyer.com arba novatech.co.uk Mano sistema: Custom Built V1.2
|
|
| |||
| |||
| Oi, jis taip pat bus suklastotas Vista:) |
|
| |||
| |||
| Jis daro gerą darbą piratavimas tada, nes jis pardavė šimtus kompiuterių. Makes You klajoti nors.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3 kovas 2009 19:36 |
| GeForce | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24 liepa 2008 21:12 |
| Norite nusipirkti žaidimus PC | electrik91 | General Hardware Chat | 8 | 15 sausis 2008 15:59 |
| $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11 rugsėjis 2007 10:43 |
| Žaidimų CPU | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Rugpjūtis 16, 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |