![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey Guys Czy fleabay wyszukiwanie i natknęłam http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Zastanawiałem się, czy to dobry interes? I już po nowy komp na chwilę, a mój laptop nie ma nic dobrego do gier. So thought I'd zapisać i dostać jeden. To będzie czas jeszcze, ale jest to dobry interes? Albo lepiej byłoby, aby uaktualnić mojego laptopa? Albo nawet mój dom Desktop? Mój Laptop to Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5GB pamięci RAM - 14.1 - AMD Turion 64 2,0 GHz And Home Desktop HP Compaq dx2300 Microtower. 160GB HD 1GB pamięci RAM, a reszta nie wiem. Więc daj mi znać swoje poglądy. Wiwaty Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To wygląda część, ale jest bardzo wymyślne, karta graficzna TBH kawałek gówna, procesor jest zaledwie w połowie zakresu, HDD wynosi około 30-40 zł, nie warto moim zdaniem
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się, jego nie warto, co on pyta. Ale wydaje się sprzedać wiele komputera z jakiegoś powodu. Niektóre bardziej widowisko na bieżącym pulpicie byłoby przydatne.
|
| |||
| |||
| Orite, dzięki chłopaki. Co aktualizacji należy się patrzysz?? Na pewno będzie na upgrade pamięci RAM, ale nie wiem co RAM potrzebuje, jakieś pomysły? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden zbawcza łaska jest pokładzie obsługuje Core 2. Ale nadal nie będzie go kupić. W każdym razie, płyta główna obsługuje pamięci DDR2 400/533/667mhz barana. Które nie jest bardzo dobra. Choć Intels dual-core nie wymagają przepustowości ich czterordzeniowe bretheren nadal chcesz Fast RAM (PC6400 - 800MHz) dla gier i godnej CPU (Pentium D są w żaden sposób dobry cpu's gry-zasadniczo dwa P4 jednego rdzenia sklejone). Nie, myślę, że będziesz rozczarowany, jeśli dokonasz zakupu.
|
| |||
| |||
| Wystarczy spojrzeć na naklejkę w RAM-u w tej chwili. To powinno powiedzieć.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Not a good deal at all.
Karta graficzna to spodnie i procesora jest bardzo średnim zakresie i przyzwyczajenie groźnych gry. Chciałbym zaproponować uaktualnienie do bieżącej maszyny. Jakie są specyfikacje komputera? czy może zbudować komputer samodzielnie, za pomocą ebuyer.com lub novatech.co.uk My System: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Ach, to również będzie fałszywych kopii Vista:) |
|
| |||
| |||
| Robi dobrą robotę piractwo to dlatego, że sprzedał setki komputerów. Sprawia, że można wędrować though.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |