![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Baieti A fost căutarea fleabay, şi au venit peste http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Mă întrebam, este o afacere bună?? Am fost după un nou comp pentru o perioada de timp, ca laptop-ul meu nu este nici bun pentru jocuri. Deci, am crezut că-ar salva până şi de a lua o. Aceasta va fi o vreme, dar aceasta este o afacere bună?? Sau ar fi mai bine pentru a actualiza sistemul meu laptop?? Sau chiar casa mea Desktop?? Laptop-ul meu este un Acer aspire 5051 - 80GB HD - 1.5GB RAM - 14,1 "- AMD Turion 64 2.0GHz Şi Home Desktop este un HP Compaq DX2300 MicroTower. 160GB HD 1GB RAM, iar restul nu stiu. Deci, lasă-mă să cunosc opiniile dumneavoastră. Noroc Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta nu uita de o parte, dar este foarte gimmicky, grafica de carte este TBH-o bucată de rahat, procesorul este abia la mijlocul anului gama, de HDD este de aproximativ £ 30-40, nu merita in opinia mea
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de acord, sa nu merita ceea ce el cere. Dar el nu pare să-şi vândă o mulţime de PC-ul lui pentru un motiv. Unele mai specificatiile de pe spaţiul de lucru actual ar putea fi util.
|
| |||
| |||
| Orite, multumesc baieti. Ce ar trebui sa fie upgrade-uiti?? Categoric întâmplă pentru un upgrade de RAM, dar nu ştiu ce este nevoie de RAM, orice idei?? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un har de economisire este de bord sprijină Core 2. Dar eu încă nu ar cumpăra-o. Oricum, mobo sprijină DDR2 RAM 400/533/667mhz. Care nu este foarte bună. În acelaşi timp, dual-core intels nu au nevoie de latime de banda de quad-core bretheren totuşi doriţi repede RAM (pc6400 - 800mhz) pentru jocuri, precum şi un nivel decent de procesor (Pentium D's sunt în nici un fel de jocuri bune cpu's-practic două P4 unic de bază ale lipit împreună). Nu, cred că veţi fi dezamăgit dacă cumpărare.
|
| |||
| |||
| Uitati-va la eticheta de pe RAM aveţi în acest moment. Asta ar trebui să-ţi spun.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu este o afacere bună la toate.
Grafica de carte este de pantaloni şi CPU este foarte largă şi mijlocul obiceiul să facă faţă extreme gaming. Aş sugera un upgrade la curent maşină. Care sunt specificatiile de pe computer? sau poate construi un singur computer, folosind ebuyer.com sau novatech.co.uk Sistemul meu: Custom Construit v1.2
|
|
| |||
| |||
| Oh, de asemenea, va fi o copie falsă de Vista:) |
|
| |||
| |||
| El face o treabă bună din pirating apoi pentru că a vândut sute de calculator. Te face să umble totusi.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |