![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Bolo hľadanie fleabay, a prišiel cez http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Hovoril som si, je to dobré riešenie? Bol som po nový comp na chvíľu, ako môj notebook nie je dobrá hra. Tak jsem si sporiť a získajte jeden. Bude ešte nejakú dobu, ale je to dobré riešenie? Alebo by to bolo lepšie upgradovať môj notebook? Alebo dokonca aj môj vnútorný Desktop? Môj notebook je Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5gigabajt RAM - 14,1 "- AMD Turion 64 2.0GHz A vnútornej ploche je HP Compaq DX2300 MicroTower. 160gigabajt HD 1GB RAM a zvyšok nevím. Takže dajte mi vedieť vaše názory. Na zdravie Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deje sa pozrieť na časť, ale je veľmi nezvyčajný, grafická karta je tbh kus svinstvo, CPU je sotva v polovici-spektrum, na HDD je cca 30-40 libier, a nie za to podľa môjho názoru
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím, jeho nestojí za to, čo on žiada. Ale on sa zdá na predaj veľa PC z nejakého dôvodu. Niektoré ďalšie špecifikácie na aktuálnej ploche by mohli byť užitočné.
|
| |||
| |||
| Žitejších priorít, vďaka chlapci. Čo by som mal byť upgrade hľadá? Rozhodne ide o RAM upgrade, ale nevím, co je potreba RAM, žiadne nápady? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden Spasitel je doska podporuje Core 2. Ale ešte by si ju kúpili. Mimochodom, na Mobo podporuje DDR2 400/533/667mhz ram. Čo nie je moc dobré. Zatiaľ čo pre dvoch-malvicové Intelsat nevyžadujú pásma ich Quad-Core evanjelickej vás ešte chcú rýchlo ram (PC6400 - 800MHz) pre hry a slušný CPU (Pentium D sa v žiadnom prípade dobré herné cpu's-dva p4 jediného jadra zlepené dohromady). Nie, myslím, že budete sklamaní, ak si kúpite.
|
| |||
| |||
| Len sa pozrite na štítok na RAM ste na chvíľu. To by mal povedať.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je dobré riešiť vôbec.
Grafická karta je nohavice a CPU je veľmi polovici rozsahu a zvyknutý vyrovnať s extrémnou hranie. Chtěl bych navrhnúť upgrade pre váš súčasný stroj. Aké sú parametre vášho počítača? alebo snad postaviť počítač sami pomocou ebuyer.com alebo novatech.co.uk Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| |||
| |||
| Ach, to tiež bude falošná kópia vista:) |
|
| |||
| |||
| On to robí dobrú prácu z pirátstva, pretože potom predal stovky PC. Si toulati hoci.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| Herné PC | Sc0ttY07 | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 24. júla 2008 21:12 |
| Chcem si kúpiť herné PC | electrik91 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. januára 2008 15:59 |
| Na 500 dolárov hra Rig. . . | clintondavidn | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 11. September 2007 10:43 |
| Gaming cpu | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. august 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |