![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј Момци Био је у потрази флеабаы и је дошао преко хттп://цги.ебаы.цо.ук/ГАМИНГ-ПЦ-БУНД...ККцмдЗВиеуИтем Сам био задивљен, то је добар посао? Након што сам нови цомп за неко време, као мој лаптоп није добро за било које игре. Тако сте мислили ми, молим те добити један. То ће бити још неко време, али је то добар посао? Или би било боље да га надоградите мој лаптоп? Или чак и мој почетак Десктоп? Мој лаптоп је Ацер стремити 5051 - 80ГБ ХД - 1.5ГБ РАМ-а - 14,1 "- АМД Турион 64 2.0ГХз А почетак је ХП Десктоп Цомпак ДКС2300 МицроТоуер. 160ГБ ХД 1ГБ РАМ-а, а остало не знам. Па јавите ми ваше мишљење. Живели Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То чини погледати део, али то је врло варљив, графика картица ТБХ комад срање, ЦПУ се једва мид-ранге, ХДД је око £ 30-40, не исплати по мом мишљењу
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се, његова не вреди што он тражи. Али он не чини се да продати пуно од ПЦ-а из неког разлога. Неки више наочаре на ваш тренутни десктоп би бити користан.
|
| |||
| |||
| Орите, хвала момци. Шта бих требао бити надоградње гледате? Дефинитивно иде за надоградњу РАМ-а, али ја не знам шта РАМ потребно, било који идеја? Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Један је уштеда милости одбор подржава цоре 2. Али ја и даље не би га купите. Иначе, на мобо подржава ДДР2 400/533/667мхз овна. Који није јако добро. Док двојезгреним интелс није потребна пропусност својих Куад-цоре бретхерен ли и даље желите брзи рам (пц6400 - 800мхз) за гаминг и пристојан ЦПУ (Пентиум Д се ни на који начин добар гаминг ЦПУ'с основи два-П4 сингле цоре'с лијепљених заједно). Нопе, мислим да ћете бити разочарани ако куповине.
|
| |||
| |||
| Довољно је погледати на налепници на РАМ-а имате у овом тренутку. То би требало да ти јавим.
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није добар посао уопште.
Графика картица је панталоне и ЦПУ је врло средином распон и обичај ношења са екстремним гаминг. Хтјела предлажемо надоградњу вашем тренутном рачунару. Које су наочаре ваше рачунар? или можда изградити себе помоћу рачунара или ебуыер.цом новатецх.цо.ук Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2
|
|
| |||
| |||
| Ох, такође ће бити лажна копија видик:) |
|
| |||
| |||
| Он ради добар посао од пиратинг тада, јер је продао стотине рачунара. Ствара ли лутати ипак.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ: Гаминг опремити? Буџет гаминг катарка им узимајући за 900 $ | цразыдан20 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 март 2009 19:36 |
| Игре ПЦ | Сц0ттЫ07 | Генерал Хардуаре Цхат | 35 | 24. јула 2008 21:12 |
| Желите купити ПЦ гаминг | елецтрик91 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15 јануар 2008 15:59 |
| Тхе $ 500 гаминг снаст. . . | цлинтондавидн | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 11. сеп 2007 10:43 |
| Гаминг ЦПУ | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 16 аугуст 2007 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |