![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler , Arama fleabay oldu ve üzerinde geldi http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Ben merak ediyorum, bu iyi bir anlaşma? Olarak dizüstü herhangi bir oyun için iyi değil bir süre için yeni bir Zorunlu sonra oldum. Ben tasarruf ediyorum ve bir elde düşündüm. Bu bir süre daha, olacak ama bu iyi bir anlaşma? Ya da bunu daha iyi benim Dizüstü yükseltme? Hatta benim Ev Masaüstü? Benim Dizüstü bir Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5GB RAM - 14.1 "- AMD Turion 64 2.0Ghz Ve Ev Masaüstü HP Compaq DX2300 MicroTower olduğunu. 160GB HD 1GB RAM ve I don't know gerisini. Yani bana görüş bildirin. Peynir Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , CPU ancak ortalarında bu bölümü görünüyor, ama çok, grafik kartı Hileli bir bok parçası TBH bir dizi HDD yaklaşık 30-40 YTL, buna değer bana göre değil
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, onun ne istiyor değer kabul edersiniz. Ama bu bir çok satmak gibi PC'nin bir nedenle. Mevcut masaüstünde Bazı özellikleri daha yararlı olurdu.
|
| |||
| |||
| Orite, teşekkürler çocuklar. Yükseltmeleri Ben Baktıklarınıza olmalıdır? Kesinlikle bir RAM yükseltmesi için gidiyor, ama ne kadar, herhangi bir fikir ihtiyacı RAM bilmiyorum? Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir tasarruf ödemesiz pano çekirdek 2 desteklemesi. Ama yine de satın değildir. Her neyse, mobo DDR2 400/533/667mhz RAM destekler. Çok iyi değil. Whilst çift çekirdekli intels çekirdek hala hızlı RAM (pc6400 - 800MHz) oyun, ve iyi bir işlemci (Pentium D'ler istediğiniz bretheren kendi dört bir bant genişliği-gerektirmeyen hiçbir şekilde iyi oyun cpu's-temelde iki P4 tek çekirdek's birlikte) yapışmış. Hayır, sanırım eğer satın alma için hayal kırıklığı olacak.
|
| |||
| |||
| Sadece şu anda var RAM üzerindeki etiket bak. İşte size gerekir.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İyi bir anlaşma değil.
Grafik kartı pantolon ve CPU çok orta bir menzil ve alışkanlık aşırı oyun başa. Ben mevcut makine için bir yükseltme öneririz. Senin bilgisayar> n özellikleri nelerdir? ya da belki kendini ebuyer.com veya novatech.co.uk kullanan bir bilgisayara kurmak Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili
|
|
| |||
| |||
| Oh, bu da Vista'nın sahte kopya olacak:) |
|
| |||
| |||
| O iyi bir işi olan pirating sonra çünkü yüzlerce satılan PC. Sen de gezmek oluşturur.
__________________ serverguy |