![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys Fleabay шукав, і натрапив на http://cgi.ebay.co.uk/GAMING-PC-BUND...QQcmdZViewItem Мені було цікаво, це добра справа? Я після нового Comp якийсь час, як мій ноутбук це не годиться для ігор. Так думав я накопичити і отримати. Це буде щось ще, але це добра справа? Або ж буде краще оновити мій ноутбук? Або навіть мої домашні настільні? Мій Ноутбук Acer Aspire 5051 - 80GB HD - 1.5 GB RAM - 14.1 "- AMD Turion 64 2.0GHz І це головне Desktop HP Compaq dx2300 Microtower. 160GB HD 1GB оперативної пам'яті, а інше я не знаю. Отже, дозвольте мені висловити свою думку. Ура Бена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона виглядає частини, але це дуже трюк, відеокарта ТБХ шматок лайна, процесор ледь середині діапазону, жорсткий диск, становить близько £ 30-40, не варто, на мій погляд
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден, її не варто, що він просив. Але він, схоже, щоб продати безліч комп'ютерів з різних причин. Деякі більш специфікації на ваш поточний робочий стіл було б корисно.
|
| |||
| |||
| Orite, спасибі, хлопці. Що модернізація повинна бути я дивлюся?? Визначено йде на апгрейді пам'яті, але я не знаю, що пам'яті їй потрібно, будь-яка ідея? Бена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один рятівної благодаті є плата підтримує Core 2. Але я все одно б не купити його. У будь-якому випадку, материнська плата підтримує DDR2 частотою 400/533/667 МГц пам'яті. , Яка не дуже добре. Хоча Dual-Core INTELS не вимагають пропускну здатність своїх Quad-Core bretheren ви все ще хочете швидкої оперативної пам'яті (PC6400 - 800MHz) для ігор, а також гідного процесора (Pentium D'S ні в якій мірі хороші cpu's гральний основному два P4 одного ядра склеєні). Ні, я думаю, ви будете розчаровані, якщо ви купуєте.
|
| |||
| |||
| Просто подивіться на наклейці на пам'яті у вас є на даний момент. Це повинно вам сказати.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не дуже гарну справу взагалі.
Відеокарта брюки і процесор дуже середині діапазону і звичай справлятися з екстремальних ігор. Я хотів би запропонувати оновлення для поточної машини. Які специфікації вашого комп'ютера? Чи, може побудувати комп'ютер самостійно, використовуючи ebuyer.com або novatech.co.uk Моя система: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Ах, це також буде підробленою копією Vista:) |
|
| |||
| |||
| Він робить добру роботу по піратству то тому, що він продав сотні комп'ютерів. Робить вас хоча бродити.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Генеральний обладнання чат | 35 | 24 липня 2008 21:12 |
| Хочете купити ігри на ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 січня 2008 15:59 |
| $ 500 ігор Ріг. . . | clintondavidn | Генеральний обладнання чат | 4 | 11 вересня 2007 10:43 |
| Gaming процесор | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 серпня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |