по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

С поглед към ъпгрейд 2x компютри

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 08:23
Новите държави Група

Е ми проблем е, че има 2 компютри. Искам да надстроите един от тях да тече ми по-добри игри.

Компютър 1:
Pentium 4 3.0GHz
GA-8IPE1000 Rev 4.x дънната
2GB DDR 400 Рам
520W PSU
AGP 8x GeForce 6800GT OC BFG
(На дънната платка е с AGP 8x слот, така ограничени графични карти ъпгрейди)

Компютър 2:
AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz
ECS RS482-M754 дънната
2GB DDR 400 Рам
420W PSU
Борда ATI Xpress 200
(Притежава PCI-E 16x слот, така модернизация на графични карти ще бъде по-лесно)

За надстройки ще надграждане на Корсар 650W PSU. И RAIDMAX SMILODON случай.

Що се отнася до графика ъпгрейди За AGP такава, тя ще бъде Radeon HD 3850 512MB 256-битова GDDR3. За PCI-E 16x един, за същата цена, аз ще получа Radeon HD 4830 512MB 256-битова GDDR3 .

Ъпгрейд и за двете машини са за една и съща цена. Моят въпрос е, което системата ще бъде най-добре след ъпгрейди? = /

* Знам, че двете системи са вероятно цялостната crappy, но аз исках да се получи още една година на една от тези системи. Аз само играят игри от около 2004 година. WoW, Counter-Strike: източник, hl2 игри.
Old 18 юни 2009 г., 11:04
Номер на групата

Като цяло първата би било по-добре.

Но специално за игрите, вероятно на втория, като графична карта е по-важно от CPU-та за игри.
Old 18 юни 2009 г., 15:31
Член Група

4770 е една миля по-добър от 4830. Махни това, повече сексапил и по-малко пари.

Втората система за всички начин. Това само ще P4 всмуквам власт, AGP ще ограничи FPS с cruddy карта и AMD имат по-добри, отколкото Intels IPC Pentium серии.

Може да се мисли за продажба на тези 2, получи това, което мога, за да и купя чисто нов, все още евтини, двойно основната система. Ще тичам всички източник игри и WoW без разрушаване една пот. Не дръжте ме това, но мисля, че с две основни Celeron ще даде половината прилични резултати в тези игри и разходите малко повече, отколкото тези бутони дни.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc