![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Е ми проблем е, че има 2 компютри. Искам да надстроите един от тях да тече ми по-добри игри. Компютър 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.x дънната 2GB DDR 400 Рам 520W PSU AGP 8x GeForce 6800GT OC BFG (На дънната платка е с AGP 8x слот, така ограничени графични карти ъпгрейди) Компютър 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 дънната 2GB DDR 400 Рам 420W PSU Борда ATI Xpress 200 (Притежава PCI-E 16x слот, така модернизация на графични карти ще бъде по-лесно) За надстройки ще надграждане на Корсар 650W PSU. И RAIDMAX SMILODON случай. Що се отнася до графика ъпгрейди За AGP такава, тя ще бъде Radeon HD 3850 512MB 256-битова GDDR3. За PCI-E 16x един, за същата цена, аз ще получа Radeon HD 4830 512MB 256-битова GDDR3 . Ъпгрейд и за двете машини са за една и съща цена. Моят въпрос е, което системата ще бъде най-добре след ъпгрейди? = / * Знам, че двете системи са вероятно цялостната crappy, но аз исках да се получи още една година на една от тези системи. Аз само играят игри от около 2004 година. WoW, Counter-Strike: източник, hl2 игри. |
|
| |||
| |||
| Като цяло първата би било по-добре. Но специално за игрите, вероятно на втория, като графична карта е по-важно от CPU-та за игри. |
|
| |||
| |||
| 4770 е една миля по-добър от 4830. Махни това, повече сексапил и по-малко пари. Втората система за всички начин. Това само ще P4 всмуквам власт, AGP ще ограничи FPS с cruddy карта и AMD имат по-добри, отколкото Intels IPC Pentium серии. Може да се мисли за продажба на тези 2, получи това, което мога, за да и купя чисто нов, все още евтини, двойно основната система. Ще тичам всички източник игри и WoW без разрушаване една пот. Не дръжте ме това, но мисля, че с две основни Celeron ще даде половината прилични резултати в тези игри и разходите малко повече, отколкото тези бутони дни. |