![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa moj problem je ja imati 2 računala. Želim nadograditi jedan od njih će se prikazivati moje igre bolje. Computer 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.x matične ploče 2GB DDR Ram 400 520W PSU AGP 8x GeForce BFG 6800GT OC (Matična ploča ima AGP 8x utor, tako ograničen grafičkom karticom nadogradnje) Računalo 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 matična ploča 2GB DDR Ram 400 420W PSU Onboard ATI Xpress 200 (Imao je PCI-E 16x utor tako nadogradnju grafičke kartice će biti lakše) Za nadogradnju ću nadograditi na Gusar 650W PSU. A RAIDMAX SMILODON slučaju. Što se tiče grafičke nadogradnje za AGP jedan Bila bi Radeon HD 3850 512MB 256-bitna GDDR3. Za PCI-E 16x jedan, za istu cijenu, ja bi se dobili Radeon HD 4830 512MB 256-bitna GDDR3 . Nadogradnje za oba strojevi su o istoj cijeni najma. Moje pitanje je, što bi bio najbolji sustav nakon nadogradnje? = / * Znam kako ti sustavi su vjerojatno ukupni jebani, ali sam htjela dobiti drugu godinu iz jednog od tih sustava. Ja samo igrati igre iz oko 2004. Wow, protuinformacije sstrajk: izvor, hl2 igre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveukupno prva će biti bolje.
| |||
| |||
| 4770 je bolji od milju 4830. Get da, to je više manje oomph i novčana jedinica. Drugi sustav svi put. P4 koje će tek sisati vlast, AGP će ograničiti fps s cruddy kartice i AMD imaju bolje IPC od Intels Pentium serije. Vi svibanj misle o prodaji onih 2, što možete dobiti za njih i kupiti potpuno novi, još jeftini, dual core system. Će se pokrenuti svi izvorni igre i WOW bez razbijanje jedne znoj. Ne zadržavaj me na ovom, ali mislim da jedan dual core Celeron bi dati polovine pristojne performanse u tim igrama i cijene su nešto više od gumba ovih dana. |