![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hát az én bajom, hogy én már 2 gépen. Azt akarom, hogy frissítse az egyik futtatni Játékaim jobb. Számítógép-1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.X Alaplap 2GB DDR 400 Ram 520W tápegység AGP 8x BFG GeForce 6800GT OC (Az alaplapon van AGP 8X slot, így csak grafikus kártya frissítések) Számítógép 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Alaplap 2GB DDR 400 Ram 420W tápegység Onboard ATI Xpress 200 (Van egy PCI-E 16x slot így korszerűsítése a grafikus kártya lesz könnyebb) A frissítéseket majd frissítse a Corsair 650W PSU. És egy RAIDMAX SMILODON ügy. Ami a grafikát frissítéseket a AGP egy lenne Radeon HD 3850 512 MB 256-bites GDDR3. A PCI-E 16x egy, ugyanazt az árat, akkor kap egy Radeon HD 4830 512 MB 256-bites GDDR3 . Frissítések a két gép közel azonos áron. A kérdésem az, melyik rendszer lenne a legjobb a frissítéseket? = / * Tudom, hogy mindkét rendszer teljes valószínűleg rossz, de én akartam, hogy egy évvel, az egyik ezek a rendszerek. Én csak játszani körülbelül 2004. WoW, Counter-Strike: Source, hl2 játékot. |
|
| |||
| |||
| Összességében az első lenne. De kifejezetten játékokhoz, valószínűleg a második, a grafikus kártya fontosabb, mint a CPU-ik játék. |
|
| |||
| |||
| 4770 mérföldet is jobb, mint a 4830. Gyere, hogy ez több és kevesebb, Oomph pennyt. Második rendszer teljesen. Ez a P4 csak szopogatják erő, AGP korlátozza az fps cruddy-kártya és az AMD már egy jobb, mint az IPC Intels Pentium sorozat. Lehet gondolni eladási e 2, kapja, amit tehetek, és vegyél egy vadonat új, mégis olcsó, kétmagos rendszert. Majd az összes forrás-játékok és WoW nélkül a verejték. Ne tartsa meg, de azt hiszem, ez egy kétmagos Celeron adna fele tisztességes teljesítményt azok a játékok és ezek költsége alig több, mint a gombok ezekben a napokban. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Multi Computer Upgrade / telepíteni a 70 + Számítástechnika | Gigon | A Windows operációs rendszerek | 3 | 23. március 2009 12:42 |
| Fognak vásárolni egy ilyen számítógép, ami Önnek ajánljuk? | stephaniedee | Általános fémáru Chat | 11 | 6. január 2009 18:53 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Számítógépek businss használata | skinnyman9000 | Általános fémáru Chat | 2 | 5. április 2007 04:09 |
| Új számítógépek | Wardy118 | Általános fémáru Chat | 3 | 28. február 2007 18:27 |
| Téma eszközök | |
| |