![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na mano problema turiu 2 kompiuterius. Noriu atnaujinti vieno iš jų paleisti Mano žaidimai geriau. Kompiuteris 1 Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Versija 4.x Motherboard 2GB DDR 400 Ram 520W PSU AGP 8x BFG GeForce 6800GT OC (Plokštė turi AGP 8X slot, todėl tik vaizdo plokštės atnaujinimas) Kompiuterių 2 AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Motherboard 2GB DDR 400 Ram 420W PSU Borto ATI Xpress 200 (Ar PCI-E 16x lizdą, kad atnaujinti vaizdo plokštės bus lengviau) Dėl atnaujinimų Aš atnaujinimo Corsair 650W PSU. Ir RAIDMAX Smilodon atveju. Kaip grafika naujinius AGP vienas Būtų Radeon HD 3.850 512MB 256-bit GDDR3. Dėl PCI-E 16x viena, už tą pačią kainą, aš norėčiau gauti Radeon HD 4.830 512MB 256-bit GDDR3 . Atnaujinimai už abi mašinos yra apie tą pačią kainą. Mano klausimas yra sistema, kurioje būtų geriausiai po atnaujinimo? = / * Aš žinau, abi šios sistemos yra turbūt apskritai crappy, bet aš norėjau gauti kitais metais iš vienos iš šių sistemų. Aš tik žaisti žaidimus iš viso 2004. Wow, Counter-Strike: Source, HL2 žaidimus. |
|
| |||
| |||
| Apskritai pirmasis būtų geriau. Bet būtent žaidimų, tikriausiai antra viena, nes video korta yra svarbesnis nei osios CPU žaidimų. |
|
| |||
| |||
| 4.770 mylių, yra geresnis nei 4830. Gauti kad tai daugiau Seksualumas ir ne centus. Antra sistemos visas būdu. Kad P4 tiesiog čiulpia galia, AGP bus apriboti fps su cruddy kortelės ir AMD yra geriau nei IPC Intels Pentium serijos. Galite galvoti apie pardavimo tie 2, gauti tai, ko Jums gali juos nusipirkti ir visiškai naujos, dar pigus, dual core sistemai. Veiks visi žaidimai ir šaltinio WoW nesulaužant prakaitas. Nelaikykite manęs tai, bet manau, Dual Core Celeron duos pusę padoraus rezultatų tų žaidimų, ir jie kainuoja šiek tiek daugiau nei mygtukai šių dienų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Multi Kompiuterių plėtotė / įdiegti už 70 + Kompiuteriai | Gigon | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 23, 2009 12:42 |
| Ketina įsigyti vieną iš šių kompiuterių, kuri galite rekomenduoti? | stephaniedee | General Hardware Chat | 11 | 6 sausis 2009 18:53 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Kompiuterius businss naudoti | skinnyman9000 | General Hardware Chat | 2 | 5 balandis 2007 04:09 |
| Nauji Kompiuteriai | Wardy118 | General Hardware Chat | 3 | 28 vasaris 2007 18:27 |
| Temos įrankiai | |
| |