![]() |
|
| |||
| |||
| Nu mana problēma ir tā, man ir 2 datori. Es gribu, lai uzlabotu no tiem palaist manu spēles labāki. Computer 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.x Motherboard 2GB DDR 400 Ram 520W PSU AGP 8x GeForce BFG 6800GT OC (Motherboard ir AGP 8x slots, lai ierobežotu grafikas karte modernizāciju) Dators 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Motherboard 2GB DDR 400 Ram 420W PSU Borta ATI Xpress 200 (Has PCI-E 16x slot to uzlabot grafikas karte būs vieglāk) Par jauninājumus es jaunin Corsair 650W PSU. Un RAIDMAX SMILODON lieta. Kā grafikas uzlabojumus For AGP vienu Būtu Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3. For PCI-16x vienu pašu cenu, E, es iegūtu Radeon HD 4.830 512MB 256-bit GDDR3 . Jauninājumus gan mašīnas par vienādu cenu. Mans jautājums ir, kura sistēma būtu vislabāk pēc uzlabojumus? = / * Es zinu abas šīs sistēmas ir iespējams kopumā crappy, bet es gribēju, lai saņemtu vēl vienu gadu no vienas no šīm sistēmām. Es tikai spēlēt spēles no aptuveni 2004. Wow, Counter-Strike: Source, HL2 spēlēm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kopumā pirmais būtu labāk.
| |||
| |||
| 4.770 ir jūdžu labāk nekā 4.830. Get ka tas ir vairāk oomph un mazāk pennies. Otrajā visi veidā. Ka P4 būs tikai sūkāt jaudu, AGP ierobežo fps ar cruddy karti un AMD ir labāks IPC nekā Intels Pentium sērijas. Jūs domājat par pārdošanas tiem 2, dabūt to, ko varat par viņiem un pirkt spīdīgu jaunu, vēl lēti, Dual Core sistēma. Darbosies visu avots spēles un WoW, nesalaužot sviedri. Netur mani uz šo, bet es domāju, ka divkodolu Celeron dotu pusi cienīgu sniegumu šajās spēlēs, un tas maksā nedaudz vairāk nekā pogas šajās dienās. |