![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobrze jest mój problem mam 2 komputery. Chcę aktualizacji jednego z nich do uruchomienia mojej gry lepiej. Komputer 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.X Motherboard 2GB RAM DDR 400 520W PSU AGP 8x BFG GeForce 6800GT OC (Niniejsza płyta główna posiada slot AGP 8X, więc ograniczone karty graficznej aktualizacji) Komputer 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Motherboard 2GB RAM DDR 400 420W PSU Onboard ATI Xpress 200 (Czy PCI-E 16x gniazda tak modernizacji karty graficznej będzie łatwiej) Do aktualizacji będę uaktualnić go do Corsair 650W PSU. I RAIDMAX SMILODON przypadku. Jeśli chodzi o grafikę uaktualnień AGP jeden byłoby Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3. Na PCI-E 16x jedno, za tę samą cenę, chciałbym otrzymać Radeon HD 4830 512MB 256-bit GDDR3 . Upgrade dla obu maszyn są o tej samej cenie. Moje pytanie brzmi, który system byłby najlepszy po aktualizacji? = / * Wiem, oba te systemy są prawdopodobnie ogólnej crappy, ale chciałem, aby uzyskać kolejny rok z jedną z tych systemów. I tylko gier z około 2004 roku. Wow, Counter-Strike: Source, hl2 gier. |
|
| |||
| |||
| Ogólnie pierwszy byłby lepszy. Ale specjalnie dla gier, prawdopodobnie drugi, jak karta graficzna jest ważniejsza niż th CPU w grach. |
|
| |||
| |||
| 4770 jest mile lepiej niż 4830. Pobierz, że to bardziej i mniej oomph groszy. Drugi system na drodze. P4, że będzie tylko suck moc AGP ograniczy fps z cruddy karty AMD mają lepsze IPC niż Pentium Intels serii. Możesz myśleć o sprzedaży tych 2, co można uzyskać dla nich i kupić błyszczącą nowe, jeszcze taniej, podwójnego systemu podstawowego. Czy uruchomić wszystkie źródła gry i WoW bez łamiącego potu. Nie trzymaj mnie do tego, ale myślę, podwójny rdzeń Celeron dałoby pół godnej wydajności w tych grach i koszt nieco ponad przyciski te dni. |
![]() |
|
| Zakładki |